speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Betis – Deportivo Alaves 18/1: Odds tips till 1.833x

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Real Betis och Deportivo Alaves den 18 januari. Matchstart: 20:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Real Betis kommer närmst från en vinst över Sevilla i en åttondelsfinal i Copa del Rey, de är därmed vidare till en kvartsfinal, samtidigt som de infinner sig på en tredjeplats i La Liga-tabellen och spelar slutspel i Europa League i februari månad.

Snittet ovanför tycker vi bekräftar var detta Real Betis faktiskt står i dagsläget, Pellegrini har verkligen satt alla bitar i detta Betis och slåss inte bara på en, två utan tre fronter och gör det dessutom riktigt bra på alla tre. Det är oerhört imponerande och därför ska Real Betis också tas på största möjliga allvar. Det här är absolut ingen tillfällighet utan truppen är riktigt bra och bredden finns även den där, så vi räknar därför fortsatt med att Real Betis går starkt under våren.

Annorlunda ser läget minst sagt ut för Deportivo Alaves som likt en sten i vatten sjunker i tabellen. De har vunnit noll matcher i ligaspelet sedan i början på november månad och har alltså mer exakt noterats för åtta raka poängtapp inför tisdagens möte mot Real Betis. Dessutom tillhör de skaran top 3 sämst presterande lag på bortaplan här i La Liga, en vinst på nio försök och addera därtill att man i snitt släpper in två mål per spelad match. Det här är ett motstånd Real Betis bara ska besegra här hemma i Sevilla, ett annat utfall vore onekligen överraskande att se.

Odds från asianmarknaden

Real Betis kliver in i tisdagens möte med tre raka poängtapp i La Liga, kryss mot Rayo Vallecano på bortaplan, förlust mot Celta Vigo i sin senaste hemmamatch och 3-2-förlust mot Bilbao på San Mames i omgången innan. Det är tre resultat som möjligtvis väcker en oro inför en investering i Betis på tisdag, vi anser dock snarare att dessa tre resultat bara talar för att Real Betis studsar tillbaka när Alaves tittar förbi. 

För det är trots allt så att svårighetsgraden sänks ett par snäpp för Real Betis här, att ställas mot Rayo Vallecano borta, dessutom med en man mindre på banan, är uppenbarligen en av säsongens tuffaste matcher. Rayo har fortfarande inte förlorat en match på hemmaplan och är även La Ligas starkaste hemmalag. Celta är även de bra och har mycket fotboll i sig och Bilbao är ett defensivt strukturerat lag som förlorar väldigt sällan. Alaves är inte alls där, på något sätt.

Vi känner oss därför trygga med att slänga in en slant på Betis och gör det mer exakt på asianmarknaden där ett intressant odds blivit identifierat. Real Betis (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till fina 1.833 gånger insatsen hos 888sport! Dags att studsa tillbaka här i La Liga. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 2500 kronor i välkomstbonus

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då kan du plocka hem en bonus till ett värde av 2500 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.833
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: