speltips tipsmedoss kamil

Speltips Queens PR – Swansea 25/1: Odds tips till 2.10x

Speltips, odds och allt inför tisdagens möte mellan Queens PR och Swansea den 25 januari. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Det är en otrolig fart på detta QPR i dagsläget och de menar uppenbarligen allvar i jakten på en plats i Premier League nästa säsong. För tittar vi närmre på hur tabellen ser ut efter 27 spelade omgångar så infinner sig bara QPR två poäng från andraplatsen med matchen mindre spelad – alltså har de i dagsläget PL i sina egna händer.

Och detta har QPR dessutom främst tack vare en väldigt fin form här på slutet, de kliver in i tisdagens möte mot Swansea med fyra raka vinster och har bland annat besegrat Coventry och West Bromwich. Alltså tuffa motstånd, och därför är det fullt förståeligt att de målas upp som favoriter här på tisdag. Dock är de knappa favoriter, vilket betyder att värdet är väldigt fint.

Vi har därför alla anledningar att titta närmre på 1×2-marknaden i det här mötet, formstarkt vs formsvagt trots allt och då skiljer det ändå minst en nivå mellan dessa lag i år. Swansea infinner sig först på en 17:e plats i tabellen med blott 8 vinster av 24 möjliga. Utöver det har de bara vunnit en av sina fem senaste matcher i Championship.

Vi väljer QPR!

Vi vet sedan tidigare att hemmaplansfördelen väger väldigt tungt i Championship och annorlunda ser det inte ut den här tisdagen. Utan Swansea trivs betydligt bättre på hemmaplan och har bara sammanlagt noterats för tre vinster på resande fot, här närmst blev det kryss mot Huddersfield och innan dess förlust mot Middlesbrough.

Vi har därför väldigt svårt att se att Swansea ska kunna åstadkomma någonting i den här matchen, inte i poängväg i alla fall. QPR är inne i en fantastisk period och öser på mot spel i PL, motivationen är på topp och de är det bättre laget. Det bör väl vara tillräckligt för att investera i hemmalaget här på tisdag? 

Den raka ettan betalar finfina 2.10 gånger insatsen hos spelbolaget Campobet och blir vårt speltips från Kiyan Prince Foundation Stadium, London. Stort lycka till vid rygg och missa absolut inte Campobets välkomstbonus – 100% upp till 2000 SEK! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 1000 kronor i riskfritt spel

Är du ännu inte kund hos Hajper? Då kan du plocka hem ett riskfritt spel till ett värde av 1000 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.10
Bolag: Campobet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: