speltips tipsmedoss kamil

Speltips Mjällby AIF – AIK 30/10: Oddset måste testas

AIK har fortfarande en möjlighet att nå Europa nästa säsong. Det krävs tre pinnar mot Mjällby till att börja med.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

AIK kliver in i söndagens möte mot Mjällby med två raka förluster men trots detta har de alltså fortfarande en tredjeplats inom räckhåll. AIK har mer exakt tre poäng upp till Hammarby och Europa och det är smått otroligt att faktiskt konstatera det, att det bara skiljer tre pinnar lagen åt när Cifuentes Hammarby stundtals hyllats och AIK varit hårt kritiserade.

Men nu är det alltså i den här situationen AIK infinner sig, fortsatt med Europa inom räckhåll och gör man bara jobbet här mot Mjällby på söndag, ja då kliver man högst troligt upp en tabellplacering då Hammarby och Kalmar FF ställs mot varandra i samma omgång. Slutar den fighten kryss på Tele2, har AIK alla anledningar att tro på det, då kliver man upp på en fjärdeplats med ett poäng upp till Hammarby.

Så det finns saker och ting att lira för från AIKs sida på Strandvallen. Och motståndet får vi ändå konstatera är generöst, trots att Mjällby är tuffa här hemma. Mjällby har trots sina två raka vinster ingenting att spela för och det är trots allt en aspekt att ta hänsyn till, de slog Varberg här närmst med 4-1 vilket är ett imponerande resultat, även vinst över Kalmar innan dess på bortaplan men nu är det en ny omgång och det är andra förutsättningar. AIK är betydligt mer fysiska vilket vi tror Mjällby kan få lite problem med, dessutom är AIK uppenbarligen bra på att plocka poäng. Trots en väldigt medioker säsong så är de där uppe och slåss för den där åtråvärda tredjeplatsen. Det ska absolut inte underskattas här.

Värdet måste testas

Haliti och Gustafson ser ut att missa söndagens möte för Mjällbys del. Tunga avbräck såklart då båda är ordinarie lirare i det här laget. För AIKs del saknades Bahoui, Hussein och Otieno samtliga mot IFK Göteborg och det återstår att se ifall de kommer till spel på söndag eller inte.

Larsson är åtminstone med och blir såklart superviktig i en sådan här viktig fight, Lustig är även han skadefri och Guidetti kommer att lira i anfallet och med dessa tre spelare på banan, i det här läget av säsongen, bör AIK kunna gå segrande ur det här mötet. Den raka tvåan betalar 2.10 gånger insatsen hos 888sport och är värd en liten slant tycker vi, BLGM – Ja är ett annat spel som lockar men vi räknar med 2-1 AIK. Bättre värde och AIK behöver vinna till varje pris.

Missa inte att 888sport erbjuder alla nya kunder 500 kr i välkomstbonus. 100% upp till 500 kr, via länken nedanför. Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Lås upp en 100-procentig odds bonus

Betfair erbjuder alla nya kunder 1000 SEK i välkomstbonus. 100% upp till 1000 kr.
Hämta din odds bonus här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.10
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: