speltips tipsmedoss kamil

Speltips Leipzig – Mainz 05 8/1: Ett annat Leipzig under 2022?

Leipzig har siktet inställt på en trepoängare på lördag. Ingenting annat. Full fart direkt från matchstart.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Leipzig har som bekant haft en tuff höst i Bundesliga och infinner sig först på en 10:e plats i tabellen efter 17 spelade omgångar. Ett otroligt förfall så här långt, till viss del förståeligt i och med att man tappade tre helt avgörande spelare i sommar men att fallet skulle bli så här stort, trodde nog ändå ingen.

Det hela resulterade i alla fall i att Jesse March fick lämna sitt uppdrag, istället klev Domenico Tedesco in och han har hunnit styra det här skeppet genom tre omgångar i Bundesliga. Och han fick en riktig fin start då Leipzig besegrade Borussia M'Gladbach med 4-1, dessutom inför de egna supportrarna men efter det återvände man till verkligheten igen, kryss mot Augsburg och förlust mot Arminia Bielefeld på hemmaplan. 

Så en någorlunda så knackig start för Tedesco, så kan vi nog ändå sammanfatta det hela. Vi får dock inte glömma att han slängdes direkt in i hetluften med tre matcher inom loppet av sju dagar. Uppehållet tror vi därför varit skönt för honom och laget, nu har man fått sin lilla tid till att ladda om och har ytterligare ett par träningar ihop. Det är en detalj som får oss att tro på att Leipzig studsar tillbaka på lördag.

Starkt hemmafacit vs svagt bortafacit

Som alltid väger hemmaplansfördelen tungt i fotbollen, det kommer vi inte från. Och extra mycket gör den det när det kommer till just dessa två lag, Leipzig har trots den svaga tabellplaceringen vunnit sex av nio matcher på hemmaplan. De är ligans tredje starkaste lag om vi enbart ser till dessa siffror. Mainz 05? De har förlorat sex av åtta bortamatcher, tre raka förluster dessutom.

Just den detaljen, i samband med att Leipzig behöver kliva ut starkt under det nya året, får en investering i Leipzig att kännas väldigt bra tycker vi. Speciellt till oddset 1.74x som Bethard ställer fram här. Det är ett otroligt fint värde om ni frågar oss, vi vet att Leipzig har mer i sig än vad tabellen påvisar, det här är ett lag som slutat bland de tre främsta i Bundesliga under tre raka år.

Nkunku ser ut att vara tillbaka och spelredo för Leipzig, även Silva. Två viktiga nyheter. Vi ska dock nämna att man har ett flertal spelare out, Forsberg, Olmo och Laimer ser samtliga ut att missa matchen, viktiga spelare såklart men Mainz 05 kommer samtidigt till spel utan sina två bästa spelare, lagkaptenen Niakhate och St Juste. Det väger lika tyngt.

Med det sagt så klickar vi in Leipzig som vinnare och gör det som sagt till fina 1.74 gånger degen. Oddset, hos Bethard. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.74
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: