speltips tipsmedoss kamil

Speltips Getafe – Real Betis 2/5: Odds från La Liga

Real Betis har nyligen säkrat ett cupguld och därmed Europa-spel. Men det kan bli bättre, CL-platsen är inom räckhåll.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Både Atletico Madrid och Sevilla tappade poäng i helgen vilket innebär drömläge för Real Betis i jakten på en Champions League-plats. De har numer endast fyra poäng upp till fjärdeplatsen och Atletico vilket betyder att de i allra högsta grad är med i slaget.

Det är därför bara att konstatera att Real Betis har stått för en otroligt fin säsong i år, de vann Copa del Rey förra veckan, lirade slutspel i Europa League under våren och är med och slåss om en Champions League-plats med fem omgångar kvar att spela. Det sammanfattar det hela riktigt bra tycker vi, all cred till Pellegrini som gjort ett fantastiskt jobb med det här laget. Visst det är en fin trupp, men bredden är långt från samma som exemplevis Atletico och Sevilla har och därför är det mäkta imponerande att man slagits så pass bra på alla fronter.

Men nu, inför måndagens möte har Real Betis äntligen fått vila i en vecka, deras senaste fight var just mot Valencia i Copa del Rey-finalen och det var den 23 april, det är en aspekt vi tar hänsyn till när vi gräver fram ett speltips från mötet mellan Getafe och Betis.

Fint värde på Betis

Betis kommer närmst från en förlust mot Elche på hemmaplan och tappade två pinnar i omgången innan det men precis som vi varit inne på så har det hela att göra med att Betis förberedde sig inför cupfinalen. De ställdes mot Elche fyra dagar innan cupfinalen, därför var det inte alls överraskande att de tappa poäng i det mötet. Åtminstone inte i vår värld. De hade tankarna på annat håll och därför låter vi oss inte skrämmas av det.

Nu har man som sagt säkrat det där guldet och har enbart en stark avslutning i fokus. Fem matcher kvar och vi räknar med att Betis gör allt i sin makt för att vinna dem.

Getafe må vara ett tufft motstånd här hemma i södra Madrid men det gäller även att se på det hela nyktert, det är inte alls samma gäng som för ett par år sedan utan det här gänget infinner sig först på en 15:e plats i tabellen av en anledning. De har endast vunnit 2 av sina 10 senaste matcher i La Liga och har trots allt 22 poäng färre än Betis. Addera därtill att Getafe kommer till spel utan avstängde Jankto och Cuenca, Maksimovic är dessutom out på grund av skada.

Med det sagt så testar vi en slant på ett CL-jagande Real Betis här och klickar in de på dnb-marknaden då värdet fortsatt är riktigt fint. 2 (dnb) betalar fina 1.85 gånger insatsen hos 888sport. 1-2? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos Betfair? Då väntar en häftig bonus på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (dnb)
Odds: 1.85
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: