speltips tipsmedoss kamil

Speltips Freiburg – RB Leipzig 21/5: DFB Pokal-finalen

Olympiastadion i Berlin. Speltips, odds och allt inför cupfinalen mellan Freiburg och Leipzig. Matchstart: 20:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Det är en minst sagt spännande final vi har framför oss här i Tyskland under lördagen och det av många skäl. Först och främst är det på sin plats att konstatera att det är riktigt kul för Tyskland att ett lag som Freiburg tagit sig hela vägen fram till en final, en otrolig bedrift från deras sida men även en viktig nyhet för Tyskland. Deras närvaro i en final adderar trots allt något och vi är ganska så säkra på att de flesta håller på just Freiburg på lördag.

För det andra har just Freiburg och Leipzig stångats i seriespelet under hela våren, Freiburg hade en Champions League-plats intant fram till omgång 32 men föll sedan i sina två avslutande matcher och Leipzig gick om – och säkrade i sin tur CL-spel nästa säsong. För Freiburgs del blev det till slut en sjätteplats, vilket såklart fortfarande är ett riktigt fint resultat. Men surt är det nog dock fortfarande. CL hade varit någonting annat.

Därför finns det trots allt en del krydda i finalen i Berlin på lördag. Freiburg och Leipzig kommer att göra allt i sin makt för att vinna här på Olympiastadion, det är åtminstone en sak som är säker då Leipzig inte vunnit den tyska cupen sedan 1936, de har sedan dess infunnit sig i en final vid två olika tillfällen men alltså förlorat de båda mot Bayern München och Dortmund. Freiburg har samtidigt aldrig tidigare varit framme vid en final.

Odds från DFB Pokal

Tittar vi på det hela nyktert så kommer vi inte från att Leipzig är det bättre laget av dessa två. Visst, det skiljde bara fyra poäng lagen åt i tabellen efter 34 spelade ligaomgångar, men vi känner samtidigt till Leipzigs svaga höst och sedan även tränarbytet som resulterade i att Leipzig fick rejäl fart. De är minst top 4 i Bundesliga, om inte bättre och med en formstark lirare som Christopher Nkunku (34 mål & 20 assist på 51 matcher säsongen 21/22) längst upp i banan har vi väldigt svårt att se att Tedescos Leipzig inte ska vinna den här finalen.

Vi går därför helt enkelt på kvalitén här och väljer därför att syna Leipzig som betalar fina 1.97 x degen hos spelbolaget No Account Bet. Leipzig har bara en spelare uppsatt på en skadelista och även det är såklart en detalj att ta hänsyn till, bara Amadou Haidara saknas – resterande lirare är tillgängliga för spel.

Freiburg ser ut att komma till spel utan Keitel, Schade och Weisshaupt. Med det sagt säger vi 1-2 Leipzig. Dubbla degen för en Leipzig-vinst är ett fint värde. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 500 kr + 100 free spins

Är du ännu inte kund hos Nordicbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 500 kr + 100 free spins på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.97
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: