speltips tipsmedoss kamil

Speltips Everton – Manchester United 9/4: Ångestladdat möte

Everton har förlorat sju av sina åtta senaste matcher i Premier League och har bara ett poäng ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Situationen är allvarlig inför lördagens möte.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS WILLIAM HILL!

Twitter Facebook

Frank Lampard har allt annat än att ha haft det bra i sin nya klubb Everton och så uselt som laget går nu har laget i princip aldrig tidigare gått. Situationen är minst sagt allvarlig och i dagsläget tycker vi det mesta faktiskt talar för att det blir just Everton som får ta steget ner till Championship.

Ovanstående mening är nästan svår att ta in, Everton och Championship i samma mening känns såklart surrealistiskt men det enda som i dagsläget talar för att man löser kontraktet är deras namn. Ingenting annat. Vi tycker deras senaste insatser har bekräftat det tydligt, Keane bekräftade också det senast och han förkroppsligade på något sätt det här Everton med sin insats mot Burnley. Det ser inte alls bra ut.

Everton har inför lördagens möte mot Manchester United förlorat fem av sina sex senaste matcher, Burnley, West Ham, Palace och Wolves har samtliga visat sig vara steget större och Everton har fullständigt läckt bakåt. Nio insläppta på de tre senaste matcherna, det är mörka siffror som får oss att till slut välja Manchester United framför Everton.

Okej värde

Manchester United är inte på något sätt en garanti i dagsläget och har under hela säsongens gång haft problem. Vi tycker dock det är viktigt att se skillnad på just ”toppen” och botten i den här serien, Manchester United har, trots alla problem vunnit dubbelt så många matcher som Everton och då har Everton bara blivit sämre och sämre under de senaste veckorna. Alla som sett lite av den fotbollen de lirar är väl medvetna om hur pass svagt det sett ut, ett lag som mår väldigt dåligt och ett gäng som därför också är ett generöst motstånd.

Vi tycker därför också en investering i ett friskt Manchester United är ett bra drag här. Okej värde, trots allt. Cavani och Shaw missar mötet men resterande spelare är tillgängliga för spel på lördag. Cristiano Ronaldo är tillbaka från sin sjukdom och förväntas starta. Därför är det ett starkt lagt Rangnick ändå ställer fram här. Bör räcka till en trea mot det här Everton.

Den raka tvåan till 1.79 gånger insatsen hos William Hill blir vårt speltips från Goodison Park. 1-2 efter en jämn första halvlek. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS WILLIAM HILL – FÅ 500 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

120 kr i gratisspel – hos Campobet

Sätt in 100 kr och få 120 kr extra att spela för i form av ett gratisspel. Inga omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.79
Bolag: William Hill (500 kr freebet)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: