speltips tipsmedoss kamil

Speltips Everton – Brentford 15/5: Oddset måste testas

Ett nytt kontrakt i PL ligger i potten för Everton. Brentford har ingenting att spela för. Motivationsfaktorn central.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS UNIBET!

Twitter Facebook

En överraskande trepoängare mot Chelsea på Goodison Park kan visa sig bli det som till slut innebär att Everton faktiskt spelar kvar i Premier League säsongen 22/23. För innan Chelseas besök så såg det hela väldigt mörkt ut och Everton skulle dessutom ställas mot Leicester på King Power Stadium i omgången efter. Oavsett status på Leicester är det en tuff fight och vi är inte så säkra på att Everton hade löst trean om de hade förlorat matchen innan mot Chelsea.

Men nu vann som sagt Everton det mötet och slog sedan även Leicester av bara farten och nu ser det helt plötsligt, inte ljust ut men väldigt mycket bättre såklart och det mesta talar för att man nu faktiskt löser kontraktet.

För trots Brentfords storseger i den senaste omgången så kan vi inte annat än att konstatera att de är ett generöst motstånd, de slog trots allt ett utcheckat Southampton senast och Everton infinner sig som sagt i ett annorlunda läge. Motivationsfaktorn lär väga tungt här och den bör sätta sin prägel, ett Everton som spelar för överlevnad och som förberett sig in i minsta detalj vs ett Brentford som förvisso varit bra här på slutet men som även är väldigt nöjda med säsongen 21/22. Det är en skillnad.

Över dubbla degen

Att det bara blev en pinne mot Watford senast för Evertons del var ett stort misslyckande givetvis, ett lag som på riktigt checkat ut och som Everton såklart borde ha vunnit över. Det är dock inte på resande fot som Everton har varit som allra bäst, de har lidit ordentligt på bortaplan den här säsongen men här på Goodison Park har det alltså sett väldigt annorlunda ut. Vinsten är Evertons vanligaste resultat på hemmaplan, resultatraden här lyder 8-2-7.

Vi fick se en helt otrolig stämning på Goodison när Chelsea var på besök och vi räknar med att få se samma stämning här på söndag. Everton säkrar alltså högst troligt kontraktet vid vinst över Brentford, med hjälp av fansen och den fina formen här på hemmaplan på slutet räknar vi med att man löser det.

Vi klickar därför också in den raka ettan till finfina 2.14 gånger insatsen hos Unibet. Allt över dubbla degen är bra i vår värld, vi ger Everton 60% chans att vinna. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR GRATISSPEL!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos Fastbet? Då väntar en häftig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.14
Bolag: Unibet (100 kr gratisspel)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: