speltips tipsmedoss kamil

Speltips Celta Vigo – Cadiz FC 2/9: Omgång 4 rullar igång

Speltips, odds och allt inför fredagens möte mellan Celta Vigo och Cadiz den 2 september. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Vi bjuds på ett möte från La Liga under fredagen där Celta Vigo och Cadiz sparkar igång omgång 4 på Balaidos i Vigo. En möte Celta är favoriter att vinna och i vår värld är det ett högst befogat favoritskap när Aspas & Co jagar en andra raka vinst.

Celta Vigo noterades för sin första vinst under säsongen 22/23 i den senaste ligaomgången när de bortaslog nykomlingen Girona med 1-0. En välspelad match från Celtas sida där vinsten hade kunnat bli större, sex avslut på mål och de vann även hörnfighten uppe i Girona vilket bara bekräftar att man ofta hittar rätt längst upp i banan, två mål i premiären, en balja mot Real Madrid, och mål & vinst här senast alltså. Det är med andra ord ett Celta Vigo som mår bättre och bättre för varje omgång som passerar så här långt.

Vi räknar därför fortsatt med Celta Vigo framöver, de har ett riktigt fint lag och bör kunna finnas med i den övre delen av tabellhalvan under de avslutande omgångarna tycker vi. Vi väntar i princip bara på att det lossna för det här gänget, Aspas vet vi fortsatt leder det här laget och med honom på banan är Celta alltid farliga och lyckas han bara hålla sig skadefri så ser vi inga som helst anledningar till att Celta inte ska ha ett bra år i La Liga den här säsongen.

LaLiga2 för Cadiz nästa säsong

Vi har inte riktigt samma goda bild av det här Cadiz som vi har med Celta Vigo, och det är en minst sagt befogad känsla, som de flesta som följer La Liga närmre säkerligen delar. Cadiz tog steget upp till La Liga i fjol och löste under sin debutsäsong ett nytt kontrakt i Spaniens högstaliga i den absolut sista omgången. Ett poäng hade de ner till fel sida efter 38 spelade omgångar och i år, i och med att nykomlingarna ser bra ut, ser vi inte Cadiz kunna lösa det igen – de är alldeles för tunna den här säsongen.

Cadiz har dessutom fått värsta tänkbara start på säsongen 22/23 och parkerar in på en sistaplats i tabellen, med noll poäng på kontot. 0-7 i målskillnad dessutom, vilket bör vara oroande för klubben i och med att man ställts mot Sociedad, Osasuna och Athletic Bilbao. 4-0-förlust mot Bilbao senast dessutom, ett gäng som sällan gör fler än ett mål i en match. Kris-vibbar redan nu alltså.

Med det sagt så är valet av sida hyfsat enkelt här, vi räknar med att Celta vinner någorlunda tryggt och plockar därför med ettan som en del av ett kombinationsspel. Under 3.5 mål i matchen blir vårt andra spel, Cadiz kommer att prioritera defensiven efter 4-0-förlusten mot Bilbao och därför räknar vi med att de lyckas hålla nere siffrorna.

1 & Under 3.5 mål i matchen klickas in till fina 2.12 gånger insatsen hos No Account Bet. 2-0! Stort lycka till och missa inte No Account Bets välkomstbonus här nedanför: 100% upp till 2000 SEK!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Säsongsstart: 100% upp till 3000 SEK i välkomstbonus!

Är du ännu inte kund hos Snabbare? Då väntar en häftig odds bonus på dig!
Läs mer om detta här.

Speltips:

Speltips: 1 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.12
Bolag: No Account Bet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: