speltips tipsmedoss kamil

Speltips BK Häcken – Helsingborg 8/8: Återtar förstaplatsen

Häcken har förstaplatsen i sina egna händer igen efter Djurgårdens tapp mot Värnamo – de studsar tillbaka.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS EXPEKT!

Twitter Facebook

Det är en minst sagt spännande period vi har framför oss i Allsvenskan och främst ur ett Häcken-perspektiv tycker vi att det bubblar ordentligt och att det minst sagt är kul att ha de med där uppe i tabellen efter 16 spelade omgångar. Hur stark skalle har de egentligen? Det kommer vi att först och främst få svar på här på måndag men även framöver.

För det är ett minst sagt stort test Häcken har framför sig, Helsingborg må vara ett bottenlag och ett drömmotstånd i dagsläget men vi kommer inte från att det är här som det gäller. På allvar. Allt står på spel.

Häcken hade som bekant en förstaplats intakt under en lång tid men föll mot Djurgården och följde upp det nederlaget med att kryssa mot Elfsborg. Det innebar att DIF klev om Häcken i tabellen men precis som vi nämner i ingressen tappade DIF två pinnar mot Värnamo i söndags vilket betyder att BK Häcken, ännu en gång har det i sina egna händer. Det är det stora testet, kan BK Häcken samla sig efter två raka poängtapp och återta förstaplatsen på måndag?

TILLFÄLLIG VÄLKOMSTBONUS hos Unibet: 100% upp till 1000 SEK (fram till den 14 augusti). Passa på! Läs mer här!

Uselt motstånd

Det går möjligtvis inte att benämna det hela som det stora testet för BK Häcken, just för att motståndet stavas Helsingborg. För det är på sin plats att nämna, att det faktiskt är ett drömmotstånd BK Häcken har framför sig här, tabelljumbon som bara har samlat på sig 10 poäng och som förlorat 10 av 16 matcher i Allsvenskan 2022.

Helsingborg har dessutom bara gjort 12 mål i Allsvenskan så här långt, med den siffran är de sämst i serien och addera därtill att de ännu inte vunnit en match på resande fot. 0 vinster, 2 kryss och 5 förluster. 6-11 i målskillnad är väl okej och det kommer vara exakt på det viset som Helsingborg kommer att försöka sno åt sig poäng här, en defensiv approach med fokus på bara det – i princip. Det är deras enda chans och ett Häcken, som är ute efter att ta tillbaka förstaplatsen, räknar vi med att det kan komma att bli en del nerver för. En del press.

Vi räknar därför inte med att BK Häcken bara kör över Helsingborg på måndag, gästerna har uppenbarligen en okej defensiv vilket får oss att tro på att det kan komma att bli tight. En trygg vinst, men absolut inte en storseger. BK Häcken & under 3.5 mål i matchen, till fina 2.35 gånger insatsen blir därför vårt speltips från Bravida. 2-0. Max 3-0. Ni hittar det fina oddset hos spelbolaget Expekt. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Oddsbonus: 100% upp till 1000 kr

Är du ännu inte kund hos ComeOn? Då väntar en trevlig bonus på upp till 1000 kr på dig.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.35
Bolag: Expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: