speltips tipsmedoss kamil

Speltips Atletico Baleares – Celta de Vigo 5/1: Copa del Rey!

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Atletico Baleares och Celta Vigo den 5 januari. Copa del Rey-fotboll, matchstart: 20:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

16-delsfinal i Copa del Rey där bland annat jättarna Real Madrid och FC Barcelona entrar tävlingen. Celta Vigo klev in i årets Copa del Rey i den tidigare rundan, i 32-delsfinalen där de ställdes mot FC Andorra och de hade förvånansvärt svårt att vinna den matchen. Det krävdes ett avgörande först i den 118:e matchminuten för att avancemanget skulle bli ett faktum.

Den här gången tror vi på en tryggare resa för Celta Vigo. Coudet lagbygge har växlat upp på slutet och är inne i en väldigt bra period, de kommer närmst från två raka vinster i La Liga och den senaste här i helgen var en tung tung seger över Real Betis i Sevilla. Det var en insats som tydligt visade på Celtas kvalitéer, de har som bekant kämpat på ett bra tag i La Liga utan några anmärkningsvärda resultat, men har ett lagbygge som håller för minst en top 10 placering i serien. Det är vår fasta övertygelse.

Tittar vi dessutom längre tillbaka så kan vi konstatera att Celta Vigo bara förlorat en fotbollsmatch sedan den 28 oktober, de är uppenbarligen svårslagna just nu och därför har vi väldigt svårt att se att Atletico Baleares ska kunna stå emot här. Detta trots spel på hemmaplan.

Okej värde på Celta!

Atletico Baleares spelar till vardags i den spanska tredjedivisionen där de infinner sig på en fjärdeplats i tabellen med resultatraden 8-5-3. Sju poäng har man noterats för på de tre senaste omgångarna och är på en okej plats med siktet inställt på att plocka en kvalplats till Segundan. Det är deras verklighet och vardag i dagsläget.

Här i Copa del Rey har vi fått se Atletico Baleares först slå ut divison 3-laget Calahorra efter ett straffdrama för att sedan otroligt nog slå Getafe med hela 5-0 på hemmaplan i den senaste rundan. Men här tycker vi ändå inte det andra resultat, det mot Getafe inte är allt för beskrivande för hur bra Atletico faktiskt är, utan det som är relevant att lyfta är det faktum att Getafe ställde fram 11 nya spelare från start och helt saknade en plan eller motivation för uppgiften. Fortsatt imponerande att göra fem mål såklart, men vi ska som sagt vara försiktiga med att dra allt för stora slutsatser från det resultat.

För varje runda som passerar i Copa del Rey tar La Liga-lagen uppgiften på större allvar, därför räknar vi med att Celta besegrar sitt motstånd den här onsdagen och tar sig vidare till en åttondelsfinal. Där vill man vara och därför tror vi att de, med fina resultat i ryggen ser till att dra det längsta strået till oddset 1.70 gånger degen hos spelbolaget 888sport.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.70
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 20:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: