speltips tipsmedoss kamil

Speltips AC Milan – Fiorentina 1/5: Milan i förarsätet igen

Inter föll mot Bologna på bortaplan i onsdags. AC Milan har därför ligaguldet i sina egna händer inför söndagens möte mot Fiorentina. Ny trea?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SNABBIS!

Twitter Facebook

Vi har en minst sagt otrolig guldstrid här i Serie A med fyra omgångar kvar att spela för och precis som rubriken och ingressen antyder, är det Milan som sitter i förarsätet igen efter Inters förlust mot Bologna i onsdags. Ett otroligt utfall på Renato Dall'Ara som vi endast tror ger AC Milan mer energi till de avslutande omgångarna.

Och det är ett AC Milan i bra slag vi har framför oss på söndag, ett Milan som vunnit två raka ligamatcher och som är obesegrade i Serie A sedan den 17 januari. Fem av deras sju senaste matcher har resulterat i en vinst och därför är det heller inte så konstigt att man nu entrar mötet mot Fiorentina som favoriter.

Allt talar egentligen för Milan i det här fallet, de kommer närmst från en tung, tung bortaseger över Lazio där man avgjorde matchen väldigt sent, en ordentlig moralboost för hela laget och då är Zlatan dessutom tillbaka. Även fastän han inte startar på söndag så är hans blotta närvaro en påminnelse om att man behöver vara 100-procentigt fokuserade här. Fiorentina är inget dåligt gäng utan det kommer att krävas en gedigen insats för att vinna. Och den vinsten tror vi Milan har i sig på söndag.

Starka mot storklubbarna

AC Milan kommer till spel utan Bennacer, Florenzi och Kjaer på söndag men resterande lirare är tillgängliga för spel vilket innebär ett väldigt ljust skadeläge. En stark Milan-elva kommer vi därför att få se i den här matchen. Fiorentina saknar bara Castrovilli. 

Relevant att lyfta kring Fiorentina är dock det faktum att de har förlorat två raka matcher inför den här matchen, 2-1 mot Salernitana och här närmst en storförlust mot Udinese på hemmaplan. 4-0 skrevs slutresultatet till och det går inte att benämnda det hela som annat än ett förfall. Fiorentina visar tydligt i de två matcherna att de inte räcker till hela vägen och därför har vi även väldigt svårt att se att de ska kunna plocka poäng mot Milan på San Siro.

Ett något avvaktande och försiktigt AC Milan lär vi dock högst troligt få se här på söndag, det finns inget utrymme för misstag och Milan är som bekant trygga i sin defensiv. Ett målkalas förväntar vi oss därför inte att se utan snarare en uddamålsseger för hemmalaget. Lite som det sett ut under säsongen 21/22. Milan har ofta svårt att göra mål och det lär fortsätta se likadant ut, men i slutändan räknar vi med att de står där som segrare.

Vi klickar därför in AC Milan som vinnare + under 3.5 mål i matchen till höga 2.47 gånger insatsen hos spelbolaget Snabbis. Snabbis erbjuder alla nya kunder 100% upp till 400 SEK i välkomstbonus. 1/2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBIS – FÅ 400 KR BONUS!

Regler & Villkor gäller.

120 kr i gratisspel – hos Campobet

Sätt in 100 kr och få 120 kr extra att spela för i form av ett gratisspel. Inga omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + Under 3.5 mål i matchen
Odds: 2.47
Bolag: Snabbis (400 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: