Lördagskupongen 26/2: En dubbel till 3.13 gånger insatsen

Ny skräddarsydd kupong från oss här på Tipsmedoss.com, en dubbel med spel från Premier League och Serie A. Spelstopp: 13:30.

Twitter Facebook

Fokus på Leeds – Tottenham och Empoli – Juventus när vi formar lördagens bästa dubbel hos expekt! Om du ännu inte är kund hos expekt, gör som vi: hämta hem ett freebet på uppåt mot 1500 kr.

dagens dubbel expekt

 RYGGA VÅR DUBBEL HOS EXPEKT!

Spel nummer 1: Leeds – Tottenham, 2:

Tottenham ställde till med en jäkla fest när de besegrade Manchester City med 3-2 på Etihad Stadium och även bjöd på kanske den mest underhållande fighten i Premier League under den aktuella säsongen. De återvände dock direkt till förlustspåret efter förlust mot Burnley och nu väntar alltså Bielsas Leeds på Elland Road.

Och just Leeds tror vi kan passa Tottenham väldigt bra då de tenderar att blottlägga sig betydligt mer än vad ett lag som Burnley gör, Burnley är jobbiga att möta då de minskar alla spelytor kraftigt men precis det motsatta gör Leeds och vi fick tydligt se hur väl Tottenham trivdes när det bjöds på ytor mot Manchester City.

Vi locka därför också av oddset på Tottenham i den här matchen, Kane, Son och Kulusevski kommer att kunna ställa om betydligt fler gånger här och Leeds defensiv har allt annat än sett bra ut. De släppte som bekant in sex baljor mot Liverpool och därför bör Tottenham kunna sätta dit åtminstone två. Det bör i slutändan räcka till vinst. Tvåan klickas in!

Spel nummer 2: Empoli – Juventus, 2:

Juventus fick med sig ett okej resultat mot Villarreal på El Madrigal i veckan då de åtminstone undvek ett nederlag i det första mötet av två. Nu får de möjligheten att avgöra det hela i Turin vilket de bör ha en god chans att göra med Vlahovic i spetsen.

På lördag är det dock fokus på ligaspelet och inget annat och här gäller det för Juve att fortsätta vinna matcher, de placerar sig på en fjärdeplats men har Atalanta strax bakom sig och har därför inte råd att tappa fler poäng. Juve har noterats för två raka kryss i Serie A och vi räknar därför med att få se en reaktion på lördag, den måste komma här och inte senare.

Vi lockas därför av värdet på Juve här, det är möjligtvis inte det bästa men i en dubbel med Tottenham får vi fina 3.13 gånger insatsen vilket vi tycker är riktigt bra, Tottenham går för tre pinnar och är favoriter, och precis likadan är situationen här, när Empoli och Juve drabbar samman. Vi kan även nämna att Empoli inte vunnit en match sedan den 12 december här i Serie A.

Tottenham plus Juventus i en dubbel klickas in hos expekt. Missa absolut inte deras välkomstbonus: freebet upp till 1500 kr finns att hämta här! ↓

 RYGGA VÅR DUBBEL HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 1000 kr – hos Fastbet

Sätt in 1000 kr hos Fastbet – få 2000 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Tottenham + Juventus
Odds: 3.13
Bolag: Expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 13:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: