sociala medier twitter

Lördagskupongen 22/1: En trippel till 6.43x hos Expekt

Ny skräddarsydd kupong från oss här på Tipsmedoss.com, en trippel med spel från Bundesliga, Ligue 1 och Serie A. Spelstopp: 15:30.

Twitter Facebook

Fokus på Bayer Leverkusen – Augsburg, Brest – Lille och på Lazio – Atalanta när vi formar dagens bästa trippel hos Expekt. Häng med!

odds tips expekt

 RYGGA TRIPPELN HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR FREEBET!

Spel nummer 1: Bayer Leverkusen – Augsburg, 1:

Bayer Leverkusen studsade äntligen tillbaka senast i samband med den tunga bortasegern över Borussia M'gladbach med 2-1. Ett utfall som på alla sätt och vis var viktigt i och med att Leverkusen, inför mötet hade noterats för fyra raka poängtapp i Bundesliga och i sin tur även tappat viktig mark i jakten på Dortmund och Bayern München.

Men tack vare trean mot Gladbach, samtidigt som Hoffenheim och Freiburg förlorade, så infinner sig Leverkusen bland de tre främsta i Bundesliga igen och med de förutsättningarna kliver de in i lördagens möte med.

Och här hemma, mot ett motstånd av Augsburgs kaliber så är det bara en trea som gäller för Leverkusen, Augsburg mår dessutom inget bra i dagsläget och infinner sig först på en 15:e plats i tabellen med noll vinster på de fyra senaste omgångarna. De har dessutom bara vunnit en match på bortaplan den här säsongen. Vi klickar in Leverkusen som vinnare till 1.43x.

Spel nummer 2: Brest – Lille, 2:

De regerande mästarna Lille ser onekligen ut att ha hittat rätt igen efter en oerhört svag start på säsongen 21/22. Vi finner de numer på åttondeplats i tabellen men serien är jämn i år vilket betyder att Lille bara har fem poäng upp till en Champions League-plats.

Och det finns ändå ett flertal detaljer som faktiskt talar för att Lille löser CL-spelet till nästa säsong, de har som sagt växlar upp ordentligt och är obesegrade i 14(!) raka matcher inför lördagens möte mot Brest. Sett till alla tävlingar. Det är en imponerande svit och ett tydligt kvitto på att Lille menar allvar, vi fick dessutom se Lille kliva upp i en tidig 3-0-ledning mot Lorient här senast och även den insatsen skickade en tydlig signal om att Lille har CL i fokus. Allt annat är ett underkänt betyg.

Vi räknar därför med att Lille tydligt kliver ut och visar vilka som bestämmer här på lördag, Brest är ett motstånd av den sämre kalibern och har dessutom bara plockat ett enstaka poäng på de fyra senaste omgångarna. Addera därtill att de bara gjort ett mål och samtidigt släppt in nio. Vi plockar därför med den raka tvåan till fina 2.10x.

Spel nummer 3: Lazio – Atalanta, 2:

Stormöte i Rom i Serie A under lördagen och en supermatch, minst sagt. Det är tre viktiga poäng som står på spel här på Stadio Olimpico då Lazio halkat efter i jakten på en top 4 placering, samtidigt som Juve numer bara infinner sig ett poäng bakom Atalanta i tabellen.

Så vi räknar med att få se en härlig duell här i Rom under lördagskvällen, och oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så kommer vi inte från det faktum att Atalanta är det bättre laget här. Vi har väldigt svårt att se att Lazios defensiv ska palla Atalanta, bara sex lag i Serie A har släppt in fler mål än Sarris Lazio och det är ett stort problem såklart. Att de hållit nollan intakt endast vid tre tillfällen den här säsongen säger egentligen allt, den siffran är svår att blunda för när Atalanta kommer att sätta fart.

Med det sagt så väljer vi att klicka in en Atalanta-vinst här, den betalar fina 2.14 gånger degen och måste testas. Tillsammans betalar dessa tre spel fina 6.43x hos spelbolaget Expekt och gör som vi, nyttja deras välkomstbonus här – ett gratisspel till ett värde av 1500 SEK! Lycka till! ↓

 RYGGA VÅR TRIPPEL HOS EXPEKT – FÅ 1500 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 1000 kr – hos Fastbet

Sätt in 1000 kr hos Fastbet – få 2000 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Bayer Leverkusen, Lille & Atalanta
Odds: 6.43
Bolag: Expekt (1500 kr freebet)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: