europatipset tips

Europatipset 9/1: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 1. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 1 med fotboll från FA Cupen, Serie A, La Liga, Ligue 1 och Bundesliga! Allt är i sin ordning efter juluppehållet och vi tackar såklart inte nej till fotboll från Europas bästa fotbollsligor. Europatipset är tillbaka med besked och vi står i vanlig ordning för en stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher. 13 rätt!

spelförslag europatipset vecka 1

 TILL EUROPATIPSET!

1. West Ham – Leeds, 1X

West Ham är tillbaka igen efter tre raka förluster och tar istället sikte på en tredje raka vinst på söndag. Leeds är ett generöst motstånd och fokuserar först och främst på resultaten i Premier League. 1X känns därför bra här.

2. Nottingham Forest – Arsenal, 2

Arsenal är numer på riktigt och har som bekant ett flertal unga intressanta lirare i truppen, unga lirare som ändå hunnit samla på sig erfarenhet och därför känner vi oss även trygga i spiken i match nummer 2. Nottingham Forest hänger inte med.

3. Wolverhampton – Sheffield United, 1

Wolves har noterats för sju poäng av nio möjliga efter att ha ställts mot United, Chelsea och Brighton. Ett fint facit som bekräftar att Lage har något trevligt på gång. Möjligtvis lite överstreckade här Wolves, vi tror dock stenhårt på de och bestämmer oss för spiken.

4. Charlton – Norwich, 1X

Charlton är ett minst sagt knepigt motstånd här på The Valley och Norwich mår allt annat än bra i dagsläget, det får oss att välja hemmalagets sida. 

PROVA BETWAY – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! Välkomstbonus: 100% upp till 1000 SEK. Läs mer och registrera er här!

5. Roma – Juventus, X2

AS Romas facit mot storklubbarna är även den här säsongen väldigt svagt och vi ser de därför inte besegra Juventus, trots spel i Rom. Juve var inte alls bra mot Napoli men fixar åtminstone krysset på söndag. X2!

6. Inter – Lazio, 1

Klasskillnad helt enkelt, så sammanfattar vi det hela när Inter och Lazio gör upp om tre poäng i Milano. Lazios defensiv håller knappt Serie C-klass i dagsläget och därför räcker det också gott med ettan i match nummer 6.

7. Sevilla – Getafe, 1

Sevilla ser riktigt fina ut igen och detta trots att de varit utan ett flertal spelare under de senaste veckorna, trygg seger i Copan senast och innan dess besegrade man Cadiz med stabila 1-0 på bortaplan. Getafe besegrar man därför här på hemmaplan.

8. Osasuna – Cadiz, 1X

Osasuna har bara vunnit en match på hemmaplan den här säsongen men de förlorar samtidigt väldigt sällan, ett organiserat gäng som allt som oftast ställer till det för lag från alla kategorier. Även de bästa. 1X känns därför bra.

9. Alaves – Athletic Bilbao, X2

Deportivo Alaves har inte vunnit en match i La Liga sedan den 6 november och infinner sig numer också under nedflyttningsstrecket. Athletic Bilbao är bättre, trots att de fortsatt har en del problem i offensiven. Krysset måste dock med. X2!

10. Villarreal – Atletico Madrid, 1X2

Vi tar inga som helst risker i den här matchen utan klickar direkt in samtliga tecken när Europatipsets mest ovissa möte väntar. Villarreal har växlat upp ordentligt samtidigt som Atletico har tillräckligt med muskler för att vinna den här matchen. 1X2!

11. Lyon – PSG, 1 2

PSG är i vår värld en aning överstreckade här och det tänker vi utnyttja, vi plockar med ettan till runt 14% och håller en extra tumme för hemmalaget. Det kan gå!

12. Hertha Berlin – Köln, 1X

Hertha Berlin har ett okej facit på hemmaplan trots en svag tabellplacering, bara två förluster och med det sagt tycker vi 1X känns riktigt bra här. Köln har vunnit en av åtta bortamatcher den här säsongen.

13. Bochum – Wolfsburg, X2

Wolfsburg har förlorat fem raka matcher i Bundesliga och dessutom blivit nollade i tre av dem. Vi tror dock juluppehållet är exakt vad det här gänget behövt och därför räknar vi med en reaktion från deras sida på söndag. Bochum ska man fixa ett poäng mot.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 250 kr, spela för 1000!

Hämta en 300-procentig välkomstbonus hos ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming