europatipset tips

Europatipset 21/5: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset lördag vecka 20. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 20 med en jackpot på 4 000 000 SEK! Fotboll från Allsvenskan, Serie A, Ligue 1 och cupfinaler från både Tyskland och Skottland. Utöver det hittar även Champions League-finalen mellan Barcelona och Lyon in på kupongen! Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslaget precis här nedanför och analysen likaså! Stort lycka till.

europatipset vecka 20

 TILL EUROPATIPSET!

1. AIK – Sirius, 1

Fem vinster av fem möjliga och 6-0 i målskillnad, AIK:s hemmafacit sticker ut och bekräftar tydligt att de är att räkna med på Friends. Vi har svårt att se att Sirius ska räcka till, de är på uppgång men mot AIK blir det tufft. Spik!

2. Helsingborg – Värnamo, 1X2

Värnamo imponerar mest på oss av nykomlingarna och har ett grundspel som skickar tydliga signaler om att det kan räcka till för ett nytt kontrakt i Allsvenskan 2023. Det skiljer dock samtidigt inte alls jättemycket här, HIF på Olympia är kapabla att vinna. Alla tecken åker med.

3. Freiburg – Leipzig, X2

En titel i potten när Freiburg och Leipzig drabbar samman i finalen i DFB Cup och här har vi svårt att se att Leipzig ska kunna slarva bort möjligheten – en klubb som alltid siktar på att vinna titlar och som haft en underbar vår. X2 räcker gott.

4. Rangers – Hearts, 1

Ett nedslaget Rangers eller har vi att göra med en stor revanschlusta i hemmalägret efter förlusten i Europa League-finalen? En titel står åtminstone på spel och vi räknar med att Rangers spänner musklerna och säkrar den. Etta!

5. Sunderland – Wycombe, 1X

Hemmaplansfördelen väger som alltid tungt i dessa sammanhang och just den tar vi hänsyn till här när vi klickar in 1X. Lösningen känns bra då Sunderland dessutom är obesegrade i 15 raka matcher (9 vinster).

6. Atalanta – Empoli, 1

Empoli har inget att spela för och Atalanta spelar för Europa-spel nästa säsong, tydliga förutsättningar och vi har därför väldigt svårt att se att Atalanta ska kunna tappa poäng här. Det vore en enorm överraskning då man dessutom sett piggare ut här på slutet. Etta.

7. Fiorentina – Juventus, 1 2

Vidöppen tillställning trots Fiorentinas usla form, här kommer de tända till och Juventus ser onekligen ut att ha checkat ut. Därför är gaffeln spännande, på så vis får vi med den fina ettan men i slutändan bör väl ändå Vlahovic leda sitt Juve till tre pinnar? Det står väl skriver någonstans.

8. Genoa – Bologna, 1X

Genoa har fortfarande en chans att spela kvar i Serie A nästa säsong och kommer att göra allt i sina makt för att säkra ett nytt kontrakt på lördag. Bologna? De har checkat ut – sju insläppta på de två senaste, mot Venezia och Sassuolo. 1X! 

9. Lens – Monaco, 2

Monaco kan vara Europas formstarkaste lag i dagsläget och därför känns spiken också väldigt bra i match nummer 9, då de vid vinst dessutom säkrar spel i Champions League nästa säsong. 9 raka vinster är facit. Det blir en tionde och CL. Tvåa!

10. Lille – Rennes, X2

Lille har ingenting att spela för samtidigt som de stått för en väldigt svag säsong, annorlunda ser det ut för Rennes som slåss för Champions League. Formen är dessutom väldigt, väldigt bra. X2 räcker gott.

11. Marseille – Strasbourg, 1X

Marseille har tappat en del fart under de senaste veckorna men är fortfarande med och har kvalplatsen till CL intakt. De måste dock högst troligt vinna här om de ska behålla den – och direktplatsen är fortsatt inom räckhåll. 1X.

12. Nantes – Saint Etienne, 1 2

Stor skillnad på samtliga plan här när Nantes och Saint Etienne drabbar samman, vi måste dock ha med tvåan då gästerna spelar för sin överlevnad – Nantes har samtidigt inget att spela för. Kan sluta lite hur som helst. Gaffeln är en bra lösning.

13. FC Barcelona – Lyon, 1X

Champions League-final där även de två bästa klubbarna gör upp. Barca är dock bäst i dagsläget, de bröt Lyons dominans i fjol och är bara bättre idag – ett otroligt lagbygge det här. Därför faller även valet på 1X.

 TILL SVENSKA SPEL!

ODDS BONUS: 100% upp till 500 SEK

Är du ännu inte kund hos 888sport? Då väntar en välkomstbonus på dig, 100% upp till 500 SEK.
Hämta din bonus här!

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming