europatipset tips

Europatipset 18/5: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 20. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 20 med Europa League-finalen! Eintracht Frankfurt och Rangers ställs mot varandra i Sevilla. Utöver det, engelsk fotboll! Svensk fotboll! Och Premier League under torsdagen! Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslag och analys precis här nedanför. Stort lycka till!

europatipset vecka 20

 TILL EUROPATIPSET!

1. Eintracht Frankfurt – Rangers, 1X

Europa League-final i Sevilla där vi håller Eintracht Frankfurt snäppet högre, de har ställts mot otroligt tufft motstånd i slutspelet men är ändå framme i en final. Den vinner de också – finalen tvingar dock fram krysset. Säkra 1X.

2. Northampton – Mansfield, 1X

Mansfield vann det första mötet av två med 2-1 och hemmaplansfördelen väger som bekant alltid tungt i dessa kvalsammanhang, vi väljer därför Northampton den här gången och trycker in 1X. Tät kamp men det känns tryggt.

3. Skövde AIK – Örebro, X2

Örebro har siktet inställt på sin tredje raka vinst i Superettan och mot ett Skövde som förlorat två raka fighter bör man kunna plocka poäng mot. Kjell är tillbaka och Örebro siktar mot Allsvenskan. X2!

4. Utsikten – Landskrona, 1X

En väldigt oviss historia här i Göteborg och därför får även hemmaplansfördelen fälla avgörandet, 1X känns okej i den här på förhand täta fighten. 1X.

5. Västerås – Jönköpings Södra, 2

Tuff tvåa möjligtvis men Jönköping har betydligt mer i sig än vad de visat upp under inledningen, storvinsten över Utsikten (5-2) senast kan mycket väl ha varit startskottet för en positivare period. Vi testar spiken – härligt drag till runt …

6. Örgryte – Trelleborg, X2

Åtta insläppta mål på två matcher är aldrig positivt och väcker såklart frågetecken kring det här Örgryte-bygget, addera därtill att de agerar tabelljumbo med blott två poäng på kontot. Inte alls bra. X2 känns därför också väldigt tryggt här.

7. Eskilstuna – Norrby, 1X

Eskilstuna har vunnit fem av sina sju inledande matcher i Superettan 2022 och ser onekligen ut att vara med där uppe i toppen i år. En fin förening som ständigt visar att de fixar ett urtåg ur Allsvenskan. 1X blir vårt val när Norrby tittar förbi.

8. Brommapojkarna – Östersund, 1

Det ser ut som att Östersund har ännu ett tufft år framför sig, fyra förluster sju omgångar in och bara ett lag i serien har plockat färre poäng än dem. BP är bättre och vinner därför också här hemma. Etta!

9. Brage – Dalkurd, 1

Fina Brage ser ut att vara redo för att göra anspråk på de Allsvenska platserna här i Superettan, de har ett par stabila år i ryggen och toppar tabellen idag med fem vinster på de sju inledande omgångarna. Och så länge det ser så här bra ut finns det ingen som helst anledning till att titta åt andra håll. Vi klickar in ettan. 

10. Öster – Halmstad, X2

Toppmöte där vi håller Halmstad snäppet högre, X2 känns okej här då Öster bara vunnit en match på hemmaplan den här säsongen. En av tre. Inte på något sätt skrämmande. Halmstad har bara Allsvenskan i sikte.

11. Aston Villa – Burnley, 1X2

Aston Villa har ingenting att spela för samtidigt som Burnley slåss för sin överlevnad här, alla tecken måste därför med i match nummer 11 – det här kan sluta lite hur som helst!

12. Everton – Crystal Palace, 1X

Vi väljer Evertons sida på torsdag och gör det eftersom att de säkrar ett nytt kontrakt vid vinst, hemmaplansfördelen samt att man lirar med 11 man den här dagen – och inte 10 – får 1X att kännas bra. De har sett pigga ut! 

13. Chelsea – Leicester, 1

Ännu en titelmiss via straffar och mot samma klubb dessutom, Chelsea har en tun helg bakom sig men vi räknar trots detta med att de studsar tillbaka på torsdag. Leicester är okej i dagsläget men har heller inte motivationen på topp. Chelsea därför tyngre. Etta!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 500 kr: hos 888sport

En klassisk välkomstbonus hos 888sport. Sätt in uppåt mot 500 kr och få det dubbla att spela för.
Läs mer om detta här!

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 18:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming