europatipset tips

Europatipset 15/5: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 19. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 19 med en jackpot på 4 miljoner kronor! Stockholmsderby! Mer fotboll från Allsvenskan, Premier League, toppstrid i Serie A! Milan – Atalanta! La Liga! En otroligt fin söndag är vad vi har framför oss och det är väl bara att gräva ner sig! Stor, stor analys, spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

europatipset 15 maj spelförslag

 TILL EUROPATIPSET!

1. Hammarby – AIK, 1X

Otroligt fin fart på detta AIK som kliver in i söndagens möte med fem raka vinster, Malmö FF besegrades dessutom här närmst med solida 2-0. Hammarby på Tele2 är dock inte att leka med, och vi får absolut inte glömma att AIK lirat fyra av sina fem senaste matcher på Friends. Annorlunda tenderar de att se ut på resande fot. 1X testas!

2. Degerfors – Helsingborg, X2

10 fina minuter för Degerfors mot Sundsvall senast men utöver det såg det hela inte alls bra ut, Sundsvall kontrollerade den matchen och Degerfors klev in i den med resultatraden 0-0-6. Vi tycker det säger allt, Helsingborg är ett bättre fotbollslag. X2.

3. Häcken – Kalmar FF, 1 2

Vidöppen tillställning på Bravida. Häcken här är alltid bra och de har dessutom radat upp två raka vinster. Kalmar kan dock aldrig räknas bort under Rydström, ett riktigt bra fotbollslag och därför lockas vi också av tvåan – Häcken lär bli en aning överstreckade.

4. IFK Göteborg – Varberg, 1X

IFK Göteborg har tappat ordentligt med kraft under de senaste veckorna och radat upp fyra raka poängtapp inför söndagen. En reaktion krävs och mot ett motstånd av Varbergs kaliber bör det åtminstone bli en pinne i det här avgörande läget. 1X räcker.

5. IFK Norrköping – GIF Sundsvall, 1

Peking har fått upp farten rejält och Sundsvall åkte på en jäkla smäll mot Degerfors senast. Med det sagt så kan vi inte se annat än att hemmalaget vinner komfortabelt. Vi slösar därför inte på några tecken här. Bergsäker etta.

6. Leeds – Brighton, 1X

Brighton må vara det bättre laget men i det här läget, med två omgångar kvar att spela måste bara Leeds vinna – eller plocka en pinne. Motivationsfaktorn fäller avgörandet, det blir minst en pinne för Leeds.

7. Everton – Brentford, 1

Everton ser ut att lösa ett nytt kontrakt i Premier League och gör det definitivt vid vinst över Brentford på söndag. Det är en stor morot för det här numer formstarka Everton, som faktiskt ser okej ut igen. Sju poäng av nio möjliga på de tre senaste omgångarna. Etta!

8. West Ham – Manchester City, 2

Manchester City ser inte ut att ha några som helst planer på att sakta ner under slutomgångarna utan kör över motstånd efter motstånd i det här pressade läget. De besegrade Wolves med 5-1 här närmst och Newcastle med 5-0 i omgången innan. De tappar noll poäng framöver. Given tvåa.

9. Aston Villa – Crystal Palace, 1X

Ett ovisst möte på Villa Park då det inte finns allt för mycket att spela för, pigga lag dessutom som plockat sina vinster under den senaste perioden. Hemmaplansfördelen får fälla avgörandet. 1X känns okej.

10. Milan – Atalanta, 1 2

Atalanta har alltid en bra insats i sig och speciellt mot topplagen, de är mycket väl kapabla att vinna det det här mötet i det här läget. Vi testar gaffeln i match nummer 10 – AC Milan är uppenbarligen bättre men överstreckas en aning. Atalanta till runt 6-10% är taget.

11. Cagliari – Inter, 2

Vi förväntar oss att Inter gör jobbet i de två sista omgångarna i Serie A, ett ligaguld är målsättningen och motståndet är generöst. Vi kan därför inte annat än att spika gästerna. Tvåa!

12. Napoli – Genoa, 1X

Napoli är som bäst när de lirar utan någon som helst press och söndagens möte är av exakt den kalibern, de har inget att spela för och just det faktum att Genoa spelar för sin överlevnad talar för att hemmalaget vinner. Krysset åker dock med. Av uppenbarliga skäl.

13. Villarreal – Real Sociedad, 1X2

Vi tar inga risker i match nummer 13 utan ser det här mötet som ett väldigt ovisst sådant, varken Villarreal eller Sociedad har varit en garanti på något sätt. Det här kan sluta lite hur som helst. Alla tecken!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 500 kr: hos 888sport

En klassisk välkomstbonus hos 888sport. Sätt in uppåt mot 500 kr och få det dubbla att spela för.
Läs mer om detta här!

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming