stryktipsforslag och analys

Stryktipset 4/9: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 35. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 35 med fotboll från VM-kvalet, Ettan Norra, samt Södra och Segunda Division, Spaniens andraliga. Som alltid utmanande med fotboll man möjligtvis inte följer slaviskt, men vi tror oss ha funnit en fin lösning – ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Spelförslag och tips till alla 13 matcher finner ni i vanlig ordning nedanför, stort lycka till!

stryktipset spelförslag

 TILL STRYKTIPSET!

1. Ukraina – Frankrike, X2

Tvåan är en given utgångspunkt i öppningsmatchen men krysset är nödvändigt då Ukraina tenderar att kunna sätta käppar i hjulet för dem bästa landslagen där ute. Det har man gjort för Spanien, Frankrike och bland annat Sverige. X2!

2. Lettland – Norge, 2

Det är bara ett fåtal länder ute i Europa som faktiskt är svagare än Lettland och med det sagt så har vi väldigt svårt att se att Norge ska kunna sjabbla bort det här. Truppen kryllar av kvalité, tillskillnad från hur det ser ut i Lettland. Spik!

3. Slovakien – Kroatien, X2

Kroaterna imponerar möjligtvis inte i dagsläget men det tycker vi inte Slovakien heller gör, och har heller inte gjort under dem senaste åren. Kroatien sticker ut som det bättre laget och löser minst ett kryss i Bratislava.

4. Cypern – Ryssland, X2

Det är långt från en enkel uppgift Ryssland har framför sig i Cypern, men ett kryss bör de åtminstone kunna lösa här på ön, de är det bättre laget och vill man nå första- eller andraplatsen så är det tre pinnar som gäller. Vi förväntar oss att de går för det.

5. Irland – Azerbajdzjan, 1X

Att Irland skulle gå och förlora mot Luxemburg på hemmaplan med 1-0 var det nog ingen som trodde och i och med det resultatet i mars månad så måste i princip krysset med här när Azerbajdzjan tittar förbi – azererna har en hyfsad defensiv och kan stå emot.

6. Israel – Österrike, X2

Österrike gjorde det bra i EM i sommar och är uppenbarligen ett landslag att räkna med framöver, stod bland annat för en fin insats mot Italien i åttondelsfinalen och föll först i förlängningen. Israel ska man därför bara plocka poäng mot. X2!

7. Skottland – Moldavien, 1

Tydlig skillnad när ett landslag av Moldaviens kaliber tittar förbi på Hampden Park och ställs mot Skottland. Hemmalaget vinner relativt tryggt.

8. Serbien – Luxemburg, 1

Samma argument som i match nummer 7, klasskillnad här i Serbien när Luxemburg tittar förbi. Vi slösar inte på några tecken utan spikar hemmalaget.

9. IF Sylvia – Hudiksvalls Förenade FF, 1

Singelettan till 47% är ett härligt drag i och med att gästerna entrar lördagens möte med fyra raka torsk på kontot, Sylvia däremot mår okej, förlorar sällan och ska ha en god chans här på hemmaplan.

10. Sollentuna FK – Täby FK, 1X

Täby FK är ett av seriens svagaste gäng just nu och har bara två lag under sig i tabellen, samtidigt som de förlorat 10 av 18 matcher i år. Sollentuna är samtidigt på uppgång, vann med två bollar senast och har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. 1X räcker gott.

11. Lunds BK – FC Trollhättan, X2

FC Trollhättan delar förstaplatsen i Ettan Södra med Oskarshamn och har noterats för 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna, de är starka just nu och därför bör man lösa minst ett kryss mot Lunds BK som är väldigt mycket upp och ner. X2!

12. Almeria – Malaga, 1X2

Vi tar inga risker i match nummer 12 utan plockar med samtliga tecken då mötet känns vidöppet så här på förhand, tidigt in på säsongen dessutom och därför oklar status på båda lagen. Vi lär veta mer framöver. 1X2!

13. Eibar – Leganes, 1X

Eibar plockade sin första trea i den senaste omgången och den lär ge kraft inför lördagens möte mot Leganes som placerar sig under nedflyttningsstrecket – med noll vinster på kontot. Hemmaplansfördelen väger även tungt i Segundan, 1X känns därför bra.

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming