stryktipsforslag och analys

Stryktipset 31/7: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 30. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 30 med fotboll från Allsvenskan, Superettan, Premiership (premiäromgång i Skottland), Superligaen (Danmark) och division 2-fotboll från Sverige, allt detta men även fotboll från söndagen får plats på kupongen, där bland annat Östersund och Hammarby drabbar samman. Vi klickar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering och vårt spelförslag finner ni precis här nedanför. Stort lycka till!

stryktipset tips

 TILL STRYKTIPSET!

1. Degerfors – Varberg, 1X

Varberg besegrade förvisso Göteborg senast men det vi tar med oss från det mötet är det faktum att det snarare var Göteborg som var bleka, än att Varberg stod för en kalasinsats. Därför tycker vi 1X räcker gott i match nummer 1, perfekt läge för Degerfors att studsa tillbaka – det är dags att vända på det här. 

2. Trelleborg – Helsingborg, X2

Två formstarka lag och en på förhand tät tillställning, men vi tycker HIF är snäppet vassare, de kommer dessutom närmst från en storseger över Falkenberg (4-0), och van den Hurk fortsätter att ösa in mål – X2 testas!

3. Vasalund – Eskilstuna, 2

Nästjumbon Vasalund har det riktigt jobbigt just nu och entrar dessutom lördagens möte med fyra raka förluster, samt 10 insläppta mål, med det sagt så ser vi ingen som helst anledning till att inte syna ett formstarkt Eskilstuna, de har vunnit två raka matcher med resultaten 4-0 och 2-0 – tredje raka här! Spik!

4. Ross County – St. Johnstone, X2

Premiäromgång i Skottland och självklart lite knepigt av den anledningen, men vi vet åtminstone att St. Johnstone är snäppet vassare och de stod även i fjol för en bättre säsong, därför tycker vi X2 känns bra i den här premiären, minst kryss får gästerna med sig! 

5. Dundee FC – St. Mirren, 1X

Vi tar rygg på nykomlingen Dundee FC och gör detta mest på grund av hemmaplansfördelen, St. Mirren tillhör heller inte skaran ett av dem bästa lagen i Skottland och har det generellt alltid mycket jobbigt på resande fot. Dundee löser ett kryss!

6. Hearts – Celtic, 2

Celtic ställs mot nykomlingen Hearts och här räknar vi med att Celtic vinner, möjligtvis är det inte samma Celtic som för ett par år sedan, men en nykomling i Skottland ska de bara städa av. Vi ser ingen som helst anledning till att slösa på några tecken, spik!

7. Viborg – Midtjylland, X2

Midtjylland slog ut ovannämnda Celtic ur Champions League-kvalet i veckan och den insatsen är en tydlig bekräftelse på hur bra Midtjylland faktiskt är, de tillhör som bekant toppen här i Danmark och därför räknar vi med att de besegrar nykomlingen Viborg på lördag. Krysset plockas dock med, 90 extra minuter i benen är ändå någonting.

8. IF Karlstad – Vänersborgs FK, 1X2

Vi tar inga risker här i Division 2 Norra Götaland utan plockar med samtliga tecken och tar sikte på match nummer 9 istället. Vidöppen tillställning, där inget lag är en garanti!

9. Djurgården – Häcken, 1

Vi tycker Djurgårdens insats mot Kalmar FF tydligt signalerade om att de kommer att vara med och slåss om ett ligaguld i år, de osar stabilitet, tydlighet, professionalism och effektivitet, och vinnarmentaliteten finns uppenbarligen där. Mot Häcken räcker det till seger. Spik!

10. Kalmar FF – Mjällby, 1X

Svag form i båda läger där vi tycker Kalmar sticker ut som det snäppet vassare laget, här på hemmaplan räknar vi med att man åtminstone plockar en pinne mot ett gäng som noterats för fyra raka förluster. Kalmar har förvisso tre raka, men de har samtidigt ställts mot Djurgården, AIK och Häcken – på söndag sänks svårighetsgraden. 1X!

11. Östersund – Hammarby, 2

Vi alla är nog överens om att Östersund kommer att husera i Superettan nästa säsong, de agerar tabelljumbo tillsammans med Örebro och har noterats för fyra raka förluster inför söndagens möte mot Hammarby. Tydlig skillnad här, spiken testas trots att Hammarby matchats hårt under dem senaste veckorna.

12. Falkenberg – Norrby, 1X

Botten mot toppen här i Superettan men trots detta väljer vi faktiskt Falkenbergs sida på söndag, det är dags nu för FFF och det gäller att studsa tillbaka här innan det är försent. Och här på hemmaplan är man allt som oftast ett tufft motstånd och därför testar vi faktiskt 1X, framför X2 – Norrby är bättre men vinner inte den här specifika matchen!

13. Västerås – Landskrona, X2

Tabellettan Landskrona kör så det ryker i Superettan och ställs på söndag mot ett väldigt generöst motstånd i Västerås, som förlorar match efter match. Här närmst föll de mot Norrby med 4-1 och i omgången innan det inkasserade man en 4-0-förlust mot Helsingborg. Läget är allvarligt, och därför väljer vi Landskronas sida. X2 ska räcka gott.

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming