stryktipsforslag och analys

Stryktipset 3/7: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 26. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 26 med fotboll från EM (kvartsfinaler) och Allsvenskan, även fotboll från dem lägre divisionerna i Sverige, Ettan Södra och Norra på tapeten igen. Och vi välkomnar givetvis Allsvenskan lite extra, med FANS på läktarna dessutom, med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen – som resulterar i ett 768 raders system, med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

stryktipset tips 3 juli

 TILL STRYKTIPSET!

1. Tjeckien – Danmark, X2

En jämn kamp så här på förhand men i vår värld är Danmark det bättre laget, åtminstone är höjden mer intressant hos danskarna och därför lutar det även åt ett danskt avancemang här. Det luktar dock förläning, och därför måste krysset med, Tjeckien slog trots allt ut Nederländerna och har även de muskler. X2 testas!

2. Ukraina – England, 2

Vi tycker det hela är tydligt så här på förhand, Sverige var det bättre laget sett till över 90 minuter mot Ukraina, samtidigt som England, till slut stod för en komfortabel seger över Tyskland med 2-0. Den insatsen tror vi har boostat England ordentligt dessutom, och därför besegra även England Ukraina på lördag. Spik.

3. Degerfors – Östersund, 1X

Östersund fick en fin start på säsongen 2021 men återvände snabbt till verkligheten och började förlora matcher, nu i återstarten har de bara tre motstånd under sig i tabellen och det vore inte alls överraskande ifall man halkade ner ytterligare. Det här löser Degerfors, minst kryss.

4. Gefle – Brommapojkarna, X2

Det är svårt att blunda för Brommapojkarnas fantastiska öppning på säsongen 2021, de är alltså fortfarande obesegrade med följande resultatrad; 10-3-0, +29. En otrolig bedrift så här långt, och det är tydligt att de lirar på en egen nivå. X2 räcker gott!

5. Sollentuna – Dalkurd, 1 2

Sollentuna och Dalkurd blandar och ger väldigt mycket och ett mönster är svårt att tyda hos respektive läger, förlust, kryss och vinst är hemmalagets tre senaste resultat och därför testar vi gaffeln här, då det på förhand är vidöppet.

6. Täby FK – Hudiksvalls Förenade, X2

Hudiksvalls Förenade FF är obesegrade i fem raka omgångar och det bringar givetvis alltid självförtroende hos en grupp, det självförtroendet tror vi räcker till för poäng mot ett motstånd av Täbys kaliber, de agerar nästjumbo i den här serien och har förlorat 8 av 13 matcher. X2 testas – bra värde på gästerna!

7. Oskarshamn – Linköping City, 1

Oskarshamn huserar på en andraplats i Ettan Södra och ställs under lördagen mot tabelljumbon Linköping City, tydlig skillnad här, det skiljer alltså 20 poäng lagen åt och Linköping City har förlorat 10 av 13 matcher så här långt. Given spik.

8. Utsikten – FC Trollhättan, 1X2

Två formstarka lag i Utsikten och Trollhättan, och då skiljer det dessutom bara fyra poäng lagen åt – Trollhättan agerar tabelletta, samtidigt som Utsikten huserar på en tredjeplats. Toppfight, och vi tar inga risker – samtliga tecken åker med!

9. Vänersborgs IF – Österlen FF, 1

Vänersborgs IF har gått starkt under dem senaste veckorna och bara förlorat en av sina fem senaste matcher, den förlusten kom dessutom mot ett formstarkt Utsikten som infinner sig bland dem främsta i tabellen – inte alls dåligt. Österlen är ett steg ner, de har blott en seger på dem åtta senaste omgångarna och besegrade då bottenlaget Åtvidaberg. Tydlig skillnad. Spik!

10. Hammarby – Halmstad, 1

Att det bara skiljer två poäng Hammarby och Halmstad åt i tabellen bekräftar bara Stockholmsklubben svaga säsong så här långt och det gäller att vakna till liv. Ypperligt läge att göra det i omstarten, hemmaplansfördelen får oss att spika Hammarby.

11. Häcken – AIK, 1X

Omstarter i Allsvenskan tenderar att kunna röra om det litegrann, och med Lustig och Larsson borta, så räknar vi med att AIK får det tufft på söndag, Häcken är bättre än vad tabellen påvisar och detta är det perfekta tillfället till att vända på säsongen 2021. 1X.

12. Sirius – Mjällby, 1X

Tät kamp så här på förhand, Sirius är inte Sirius från 2020 men är fortsatt spännande och har ett par intressanta lirare, Mjällby är precis som i fjol tuffa att bryta ner, luktar därför kryss men vi adderar till ettan i och med hemmaplansfördelen. Mjällby är som bäst på Strandvallen. 1X!

13. Varberg – Kalmar FF, X2

Rydström har fått ordning på detta Kalmar FF där defensiven främst sticker ut, man är kompakta och jobbar för varandra. Dessutom har man en tydlig spelidé, man komplicerar inte till det och det har uppenbarligen varit rätt väg att gå, tabellfemma just nu och därför blir det poäng i omstarten – Varbergs BoIS är Allsvenskans svagaste lag i vår bok. X2.

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming