stryktipsforslag och analys

Stryktipset 27/11: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 47. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 47 med en jackpot på ca 15 miljoner kronor! 4 matcher från Premier League, 8 från Championship och avslutningsvis ett möte från League One där det vankas seriefinal. Mitt i veckan-omgång i Championship dessutom, missa inte det! Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

spelförslag analys stryktipset

 TILL STRYKTIPSET!

1. Liverpool – Southampton, 1 

Vi fick bevittna ett otroligt Liverpool i mötet mot Arsenal senast och har därför även väldigt svårt att se att Southampton ska kunna orsaka några som helst problem för hemmalaget. Klasskillnad och kupongens mest givna spik.

2. Brighton – Leeds, 1X

Det ser allt annat än ljust ut för Bielsas Leeds då de enbart infinner sig två poäng från nedflyttningsstrecket, en annan allvarlig siffra är den som beskriver målproduktionen, det är bara två lag i Premier League som gjort färre mål än ett tidigare flärdfullt Leeds. Man har uppenbarligen tappat tråden. 1X!

3. Crystal Palace – Aston Villa, X2

Viera har stabiliserat Crystal Palace ordentligt under de senaste veckorna men man vinner alldeles för få matcher, 3 av 12 mer exakt och därför tycker vi värdet på Gerrards Aston Villa är spännande. Vinst i debuten trots allt, vi testar X2!

4. Norwich – Wolverhampton, 2

Norwich har förvisso vaknat till liv och noterats för två raka segrar men Wolves är ett annat typ av motstånd, vi håller de högre än både Brentford och Southampton och speciellt nu när de tuffar på i ett jäkla tempo. Spiken är ett otroligt fint drag till runt 35%.

PROVA CAMPOBET – HÖGA ODDS OCH STORT UTBUD! CampoBet bjuder alla nya kunder på 2000 SEK i välkomstbonus. Läs mer och registrera er här!

5. Birmingham – Blackpool, X2

Blackpool trivs bra på resande fot och är inne i en positiv period med väldigt få förluster samt få insläppta mål under de senaste veckorna, ett kompakt och svårslaget gäng. Birmingham övervärderas i vår bok. X2!

6. Bournemouth – Coventry, 1

Bournemouth är tillsammans med Fulham fullständigt överlägsna i Championship i år, samma avstånd man har ner till tabelltrean West Bromwich har QPR (6) ner till Preston (16). Det säger allt, Coventry har dessutom plockat 22 av 31 möjliga poäng på hemmaplan. Ettan är ett minst sagt härligt till drag till 46%. Vi testar!

7. Hull – Millwall, 1X

Vinster gör alltid något med kollektiv och de har Hull börjat plocka här på slutet, ovanför strecket idag och därför är de i det här läget ett knepigt motstånd. Vi testar 1X. 

8. Huddersfield – Middlesbrough, 1X

Huddersfield har noterats för 13 poäng av 15 möjliga på sina 5 senaste matcher här på John Smith's Stadium, ett hemmalag att lita på och då är de dessutom i grund och botten bättre än Middlesbrough. 1X ska räcka gott.

9. Luton – Cardiff, 1X2

Luton är oerhört ojämna och därför tar vi inga risker när Cardiff tittar förbi, det här mötet kan sluta lite hur som helst – samtliga tecken åker med.

10. Peterborough – Barnsley, 1X

Två lag som mår allt annat än bra just nu och därför får hemmaplansfördelen bli avgörande i match nummer 10, Barnsley har ännu inte vunnit en match på bortaplan den här säsongen och samtidigt förlorat 9 av sina 10 senaste matcher i Championship.

11. Stoke – Blackburn, 1

Ettan till 46% är ett ordentligt kap i och med farten Stoke haft under de senaste veckorna, de släpper in få mål och vinner matcher, det ser alltså stabilt ut och därför tror vi på en ny trea mot Blackburn.

12. Swansea – Reading, 1X

Olise och Richards försvann från Reading i fjol och årets säsong hängde därför mycket på hur väl klubben skulle lyckas ersätta dem, man har gjort det okej men lär inte nå ett playoff i och med minuspoängen. Swansea håller vi snäppet högre. 1X.

13. Plymouth – Wigan, X2

Seriefinal i League One och här tycker vi värdet blir avgörande för hur tecknen placeras ut, Plymouth toppar tabellen men vi räknar samtidigt inte bort Wigan, de är inne i en bra period och tvåan till 28% är fin att ha med. X2!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 250 SEK och spela för 1000

Få en 300-procentig odds bonus hos etablerade ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming