stryktipsforslag och analys

Stryktipset 27/6: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 25. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 25 med fotboll från EM, Divison 1 Sverige, Norge och Copa America! Vi bjuder i vanlig ordning på ett spelförslag och tips till alla 13 matcher, veckans Stryktipset resulterar i ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Häng på! Och lycka till. 

stryktipset tips

 TILL STRYKTIPSET!

1. Belgien – Portugal, 1X2

Belgien ser fantastiskt bra ut men motståndet i gruppspelet är ett annat, i jämförelse med vad man har framför sig på söndag, Portugal har betydligt mer muskler än Danmark, Ryssland och Finland och därför tar vi inga risker – helgardering.

2. Nederländerna – Tjeckien, 1

Vi tycker om Tjeckien och tycker de gjort det riktigt bra så här långt i EM, men på söndag höjs svårighetsgraden ett par snäpp när ett offensivt starkt Nederländerna står för motståndet. De Ligt, De Jong och Memphis leder sitt Nederländerna till kvartsfinal.

3. Assyriska – Brommapojkarna, 2

Brommapojkarna har vunnit sju raka matcher sett till alla tävlingar och så länge de ser så här bra ut finns ingen som helst anledning till att slösa på tecken, speciellt inte när Assyriska dessutom står för motståndet – de har förlorat 8 av 12 matcher i år. Spik!

4. Karlstad – Sylvia, 1X

Karlstad hade vunnit tre raka matcher med fler än ett mål innan förlusten mot Dalkurd här senast blev ett faktum, ett tufft motstånd och därför inget att skämmas över, på söndag bör man dock kunna studsa tillbaka – senast lagen ställdes mot varandra här vann Karlstad med 6-1. 1-0 och 2-0 innan dess. Vi plockar dock med krysset, Sylvia är inte dåliga.

5. Sandviken – Täby, 1X

Tabelltvåan Sandviken tuffar på i division 1 Norra och ställs nu mot tabelljumbon Täby i i en match de bara ska gå segrande ur, Täby har förlorat 7 av 12 matcher och Sandviken är fortfarande obesegrade på hemmaplan. 1X ska sitta tryggt!

6. Örebro Syrianska – Gefle, 1 2

Vidöppen match så här på förhand, det skiljer bara två poäng Örebro Syrianska och Gefle åt i tabellen och därför testar vi gaffeln – inget lag är direkt en garanti här! Allt kan hända.

7. Trollhättan – Oskarshamn, 1X

Seriefinal i Ettan Södra och här entrar tabellettan Trollhättan matchen med två raka segrar tillskillnad från Oskarshamn, som här närmst föll mot IFK Malmö med 2-0 på bortaplan. Ny tuff bortamatch, det blir ett nytt poängtapp för Oskarshamn. 1X testas!

8. Bodö/Glimt – Stabaek, 1

Toppen mot botten när Bodö/Glimt och Stabaek drabbar samman under söndag och därför spikar vi helt enkelt hemmalaget, som är det klart bättre laget. Tydlig skillnad, på alla plan.

9. Brasilien – Ecuador, 1

Lite samma argument som i match nummer 8, tydlig skillnad på alla plan när Brasilien och Ecuador gör upp om tre pinnar, Brasilien har vunnit alla matcher och har +8 i målskillnad. De har varit otroliga så här långt och Neymar har i princip show i varje match. Spik.

10. Venezuela – Peru, 1X

Venezuela har spelat oavgjort i två raka matcher och vi tror på en ny tät historia när Venezuela nu ställs mot Peru. Tre raka kryss har vi dessutom i lagens tre tidigare matcher mot varandra. Vi utgår från krysset och adderar till ettan, Venezuela ska ha en god chans här.

11. Frankrike – Schweiz, 1X

Frankrike har betydligt mer i sig än vad vi fått se under inledningen på detta EM, vi kommer heller inte från att Schweiz är ett drömmotstånd i en åttondelsfinal, men just av anledningen att man inte sett 100-procentiga ut, så plockar vi med krysset när ett ramstarkt Schweiz bara kommer att fokusera på defensiven. 1X!

12. Kroatien – Spanien, 1 2

Spanien spände musklerna ordentligt mot Slovakien men i vår värld finns det fortsatt frågetecken hos detta spanska landslag, de är inte alls samma Spanien som tidigare och därför höjer vi ett varningens finger för Modric & Co, som ändå har tillräckligt med kvalité för att vinna. Gaffel.

13. Haninge – Sollentuna, X2

Vi går emot favoriten Haninge och väljer Sollentunas sida och gör detta eftersom att de bara förlorat en av sina fem senaste matcher, sett till alla tävlingar. Haninge? De föll med 5-0 mot Sylvia senast, och innan dess förlorade man mot division 2-laget Skiljebo i Svenska Cupen. Tydlig skillnad i form, och Sollentuna har dessutom fler poäng än Haninge. X2!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming