stryktipsforslag och analys

Stryktipset 2/10: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 39. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 39 med 5 matcher från Premier League och 8 från Championship! Sista ligafotboll-omgången innan VM-kvalet. Vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering och hela analysen och spelförslag finner ni precis här nedanför. Mot 13 rätt – lycka till!

stryktipset spelförslag vecka 39

 TILL STRYKTIPSET!

1. Chelsea – Southampton, 1X

Southampton fixade ett kryss mot Chelsea på Stamford Bridge i fjol och fick även med sig en pinne mot Manchester City så sent som den 19 september. Dessutom har fyra av Southamptons fem senaste matcher resulterat i ett oavgjort resultat, Chelsea som föll senast är därför ingen garanti – 1X.

2. Brighton – Arsenal, X2

Småknepig tillställning här då både Brighton och Arsenal ser riktigt fina ut just nu, Arsenal kommer som bekant närmst från en stor insats på Emirates Stadium samtidigt som Brighton bara har en pinne upp till tabellettan Liverpool. Vi väljer dock X2, insatsen mot Tottenham tror vi väckte ytterligare liv i detta Arsenal.

3. Leeds – Watford, 1

Leeds står fortfarande på noll segrar efter sex spelade omgångar och därför är det onekligen dags att vinna en match nu, nu eller aldrig – vi spikar Leeds!

4. Burnley – Norwich, 1X2

Norwich har förlorat sex av sex matcher i Premier League så här långt men ställs mot nästjumbon under lördagen vilket onekligen öppnar upp för en bortaseger, Burnley har som bekant även de vunnit noll matcher, och därför klickar vi in helgarderingen i match nummer 4, då känslan säger att allt i princip kan hända här. Heja Pukki!

5. Wolverhampton – Newcastle, 1X

Det blev en efterlängtad vinst för Wolves senast när de besegrade Southampton med 1-0 på bortaplan och även viktigt att Raul Jimenez fick avgöra tillställningen, det lär ge Wolves hopp och energi inför framtida matcher – med start från och med på lördag. 1X räcker gott!

6. Barnsley – Millwall, 1X

Svag form i båda läger och då finner vi dessutom båda dessa lag långt ner i tabellen med exakt lika många poäng på kontot inför omgång 10. Knepig tillställning. Hemmaplansfördelen får oss att klicka in 1X.

7. Blackpool – Blackburn, X2

Blackburn föll förvisso mot Huddersfield här närmst men innan dess hade man gått obesegrade genom fem raka omgångar och bland annat besegrat Cardiff med 5-1. Vi tycker de är bättre än Blackpool och därför känns X2 bra här – trots spel på bortaplan.

8. Bournemouth – Sheffield U, 1

Bournemouth tuffar på i jakten på ett Premier League-kontrakt och ska vara steget större än Sheffield United här på Vitality Stadium, vi tycker ettan är ett härligt drag till runt 48% – och den testas!

9. Cardiff – Reading, X2

Cardiff har förlorat fyra raka matcher inför lördagens möte mot Reading och kommer dessutom närmst från en 4-0-förlust mot West Bromwich, på hemmaplan. Innan dess? 5-1-förlust mot Blackburn. Addera därtill att de blev nollade i dem två tidigare matcherna – X2 känns riktigt bra här!

10. Derby – Swansea, 1X

Vidöppen tillställning och helst hade man onekligen klickat in en helgardering till här men den möjligheten finns dessvärre inte och därför är det bara att välja sida – vi går på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

11. Luton – Huddersfield, X2

Huddersfield studsade tillbaka i tisdags och bör ha goda möjligheter till att noteras för ytterligare poäng mot ett svagare Luton, bara en sämre målskillnad skiljer dessutom Huddersfield från kvalplatsen till Premier League just nu och det är en morot. X2 testas.

12. Peterborough – Bristol C, X2

Bristol C har en förmåga att undvika nederlag och har faktiskt sett väldigt stabila ut under de senaste veckorna, krysset mot Fulham och vinsten över QPR på bortaplan tycker vi vittnar om att man är svårslagna – vi väljer X2!

13. Queens PR – Preston, 1

Preston står fortfarande på noll vinster på bortaplan den här säsongen och då finner vi Queens PR bara ett poäng från kvalplatsen till Premier League, skillnaden är tydlig och därför tycker vi även ettan är ett härligt drag här. Visst vill man halvgardera alla matcher men det är som bekant inte möjligt – spik!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade ComeOn.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming