stryktipsforslag och analys

Stryktipset 19/6: Stryktipsförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 24. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 24 med en jackpot på 6 miljoner kronor! EM 2020 fortsätter att rulla samtidigt som fotbollen från Sverige letar sig in på kupongen, mer exakt handlar det om Superettan, Division 1 och Division 2. Och vi bjuder i vanlig ordning på ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering, hela spelförslaget precis här nedanför! Stort lycka till.

stryktipset 19 juni

 TILL STRYKTIPSET!

1. Portugal – Tyskland, 1X

Det dröjde ett bra tag innan Portugal fick hål på Ungern men när det väl lossnade, så lossnade det rejält och den kraften tar man med sig in i mötet mot Tyskland. Tyskland däremot stannade på noll, mot ett tuffare motstånd förvisso, men Portugal är av samma kategori som Frankrike. Därför blir det poäng för Ronaldo & Co igen. 1X!

2. Spanien – Polen, 1

Polen är inte alls lika duktiga på att spela försvarsspel som Sverige och därför tror vi heller inte Polen lyckas stå emot Spanien i Sevilla på lördagskvällen. Dessutom har spanjorerna 90 minuter i sig i det här mästerskapet nu, det ökar bara deras chanser ytterligare. Spik!

3. Jönköpings Södra – GAIS, 1

GAIS fick en fin start på säsongen 2021 men har återvänt till förlustspåren igen och nu förlorat fyra av sina fem senaste matcher, Jönköpings Södra är samtidigt på uppgång och har plockat 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna. Med hjälp av hemmaplansfördelen vinner man den här matchen.

4. Vasalunds IF – Landskrona, X2

Landskrona toppar Superettan 10 omgångar in i seriespelet och gör detta med endast en förlust på kontot, annorlunda ser det ut för Vasalund som huserar på en 12:e plats i tabellen, de föll dessutom närmst mot bottenlaget Akropolis. X2 bör räcka gott.

5. Sylvia – Haninge, 1 2

Både Sylvia och Haninge är väldigt mycket och upp och ner och då skiljer det dessutom bara ett poäng lagen åt i tabellen, båda har två segrar sett till dem fem senaste omgångarna och Sylvia har ännu inte spelat oavgjort; vi testar gaffeln!

6. Dalkurd – Karlstad, X2

Karlstad ångar på just nu och står på tre raka segrar inför lördagens möte mot Dalkurd, dessutom har man vunnit samtliga dessa tre matcher med minst två baljor och det är onekligen ett tecken på att man mår bra. Det blir nya poäng här i Uppsala. X2.

7. Sollentuna – Hudiksvall, 1X

Hudiksvall har det kämpigt i Ettan och står fortfarande på blott 3 segrar, 10 omgångar in i seriespelet, det betyder att vi finner dem först på en 13:e plats i tabellen, och mer exakt på kvalplatsen. Sollentuna däremot huserar längre upp, och det tack vare deras tre segrar på dem fyra senaste omgångarna – ett formstarkt hemmalag! 1X testas.

8. Sandviken – Gefle, 1

Vi går emot ett formstarkt Gefle och klickar in ettan i match nummer 8, Sandviken är ett lag för toppen och är fortsatt obesegrade här på hemmaplan – de studsar tillbaka! Spik.

9. Assyriska IK – Linköping City, 1X2

Inga risker tas när ett formsvagt Assyriska ställs mot ett formsvagare Linköping City, dessa lag mår inget bra just nu och huserar båda under nedflyttningsstrecket 11 omgångar in. Urusla siffror! 1X2.

10. Tvååker – Skövde, 1X

Tvååker fortsätter att gå starkt i Ettan och infinner sig numer på en tredjeplats i tabellen med blott en förlust på kontot, 11 omgångar in. Övertygande siffror, och därför bör de ha en god chans här mot Skövde – 1X räcker gott!

11. Utsikten – Åtvidaberg, 1X

Utsikten är obesegrade i sex raka matcher ifall vi räknar med vinsten i Svenska Cupen och bland resultaten hittar vi exempelvis en 5-1-seger över Torns IF, 2-0-seger över Skövde och därför väljer vi även deras sida när Åtvidaberg kommer på besök – tydlig skillnad. 1X räcker!

12. Österlen – Trollhättan, X2

Österlen agerar nästjumbo i Ettan Södra och står fortfarande på blott en vinst 11 omgångar in i seriespelet, det tycker vi talar sitt tydliga språk och därför blir det högst troligt ett nytt poängtapp mot Trollhättan på lördag. Trollhättan ser riktigt bra ut just nu. X2.

13. Ytterhogdals IK – Friska Viljor, 1

Ett steg ner i divisionsystemet, och mer exakt handlar det om Division 2 Norrland, där Friska Viljor fått en väldigt svag start. Ett poäng på tre omgångar, samt sju insläppta mål, det får oss att klicka in ettan i match nummer 13. Ytterhogdals har inlett positivt!

 TILL SVENSKA SPEL!

100% upp till 100 kronor

Få en 100-procentig odds bonus hos etablerade Betsson.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming