speltips tipsmedoss kamil

Speltips Zenit St Petersburg – Chelsea 8/12: Odds tips till 2.30

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Zenit St Petersburg och Chelsea den 8 december. Matchstart: 18:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Förutsättningar är glasklara inför den avgörande omgången här i Champions League, för Chelseas del gäller att plocka tre poäng för att sluta först i grupp H. Ett annorlunda utfall innebär högst troligt att Juventus passerar Chelsea i och med att de har Malmö FF på hemmaplan och allt annat än vinst för Juve i den matchen hade i princip inneburit tidernas skräll.

Därför är det alltså bara en vinst som gäller för Chelsea på onsdag och den bör man ändå ha en väldigt god chans att plocka när man ställs mot ett Zenit St Petersburg som inte har något att spela för. Den ryska klubben har säkrat spel i Europa League till våren och är uppenbarligen ett generöst motstånd, då De Zerbi inte alls fått till det i Champions League. Tydlig skillnad i vår bok då De Zerbi inte alls fått fart på sitt lag när svårighetsgraden höjts.

Chelsea entrar dock onsdagens möte med ett par tveksamma resultat i ryggen, här närmst tappade man en ledning mot West Ham två gånger om och föll även till slut med resultatet 3-2. I omgången innan det hade man stora problem mot Watford (1-2) och ytterligare en omgång innan det blev det poängtapp mot United på Stamford Bridge. Det innebär alltså att Chelsea numer agerar tabelltrea i Premier League och därför gäller det att vända på det hela så snabbt som möjligt. Med start från och med på onsdag.

Chelsea drar det längsta strået

Motivationsfaktorn väger som alltid tungt i dessa sammanhang och det är som bekant en stor skillnad på att sluta först eller tvåa i ett gruppspel i Champions League. Chelsea riskerar vid ett eventuellt poängtapp på onsdag att ställas mot exempelvis Bayern München i en åttondelsfinal och det slipper man såklart gärna, därför förväntar vi oss att se ett fullt fokuserat Chelsea i den här matchen och ett Chelsea som tar tag i taktpinne direkt från matchstart.

Positivt för Chelsea är dessutom det faktum att Romelu Lukaku är redo att starta en match, en oerhört viktig detalj för Tuchel då det saknats en nia som stänker in mål. Visst det såg inte ut att spela allt för stor roll under inledningen då alla andra spelare klev fram, men vi kommer inte från att ett lagbygge mår bättre av att ha en renodlad nia som sätter dit 20 kassar per säsong. Lukaku kan bli skillnaden sett till över 38 spelade omgångar i Premier League, samt såklart även här i Champions League.

Det tror vi han åtminstone blir här på onsdag, när Chelsea tydligt kliver ut på banan för att vinna matchen. Zenit har som bekant varit ostabila bakåt och därför är en halvtidsledning för Chelsea ett troligt utfall här i vår värld. Med det sagt så klickar vi in 2/2 till otroligt fina 2.30 gånger insatsen hos spelbolaget Betfair. 1-0 i halvtid och 2-0 i fulltid! Stort lycka till vid rygg.

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos No Account Bet

Uppdaterad odds bonus hos No Account Bet: 100% upp till 2000 SEK.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2/2
Odds: 2.30
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: