speltips tipsmedoss kamil

Speltips Wolverhampton – Chelsea 19/12: Tät drabbning

Fyra av Chelseas sex senaste matcher, sett till alla tävlingar har resulterat i ett poängtapp. Nytt här på söndag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Att Chelsea har tappat fart under de senaste veckorna kommer vi inte direkt från längre, utan det är bara att konstatera att dippen är här och den stora frågan är i sin tur bara när de växlar upp igen och lägger den här perioden bakom sig. Att det kommer att ske är vi i alla fall övertygade om, Tuchel har tydligt visat att han är rätt man för jobbet och lyckas bara lirare som Jorginho, Kovacic, Kante och Lukaku hålla sig skadefria, ja då bör vi kunna utgå från att Chelsea utmanar Liverpool och City om ett ligaguld i maj månad.

Vi kan dock samtidigt inte blunda för verkligheten, Chelsea har haft spelare out och det är något alla lag får leva med, även fastän man möjligtvis haft lite mer otur. Det hela har åtminstone resulterat i att Chelsea bara vunnit två av sina sex senaste matcher i Premier League, här närmst tappade man två viktiga pinnar mot Everton på Stamford Bridge och det resultatet tycker vi sammanfattar det hela väldigt bra – Chelsea har varit kapabla till att tappa poäng mot vilket lag som helst här på slutet.

Därför finns det alltså alla anledningar att hoppas här för Wolves del, ja till och med hoppas på en trepoängare då man trots allt agerar hemmalag på söndag. Relevant att lyfta är dock det faktum att även Wolves gått svagt på slutet, de vann förvisso senast men innan dess hade man noterats för fyra raka poängtapp och ska man besegra Chelsea, ja då måste offensiven helt enkelt fungera. Den lagdelen har underpresterat kraftigt för Wolves del, förvisso har de en stark defensiv men den kommer man uppenbarligen inte långt på när man bara har gjort 13(!) mål på 17 matcher. En tät tillställning kan vi dock räkna med att se, båda lagen har sina styrkor i defensiven och därför räknar vi heller inte med att få se ett målkalas här på söndag.

Kryss i halvtid!

Vi tycker varken den raka ettan eller tvåan lockar då båda lagen är oberäkneliga i dagsläget, Chelsea till runt 1.64x är helt ointressant i vår värld då Chelsea alltså fortfarande har en del avbräck och en lirare som Kovacic lär inte riskeras här, trots att han varit med och tränat i veckan. Kante fick nöta bänk senast och är heller inte helt 100-procentig, Jorginho är samtidigt ett frågetecken. Ännu en gång, tvåan är helt ointressant.

Istället kommer vi att, precis som underrubriken antyder investera i krysset i halvtid. Det finns som sagt många detaljer som talar för det här utfallet efter 45 spelade, Wolves försvarar sig alltid bra samtidigt som Chelsea haft problem med målskyttet, båda lagen lär dessutom inleda avvaktande i och med avbräcken och den något svaga formen. Hade Chelsea varit självklara i sina insatser hade krysset varit ointressant, men absolut inte nu.

Med det sagt så klickar vi in krysset i halvtid och gör detta till riktigt fina 2.10 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport! Spelet har suttit i sex av Wolves sju senaste matcher här i Premier League. Otroligt fint värde! Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort i halvtid
Odds: 2.10
Bolag: 888sport (500 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: