speltips_skribent

Speltips Wolfsburg – Schalke 04 13/3: Dagens bästa speltips

Wolfsburg fortsätter att gå urstarkt på Volkswagen Arena, är fortsatt obesegrade här under säsongen 20/21 – komfortabel seger är att vänta!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Krisklubben Schalke 04 fortsätter att tappa poäng i Bundesliga 20/21 och det går väl ändå redan nu att hamra fast att Schalke kommer att spela Bundesliga 2-fotboll nästa säsong, för vi kan helt enkelt inte se dem vända på det här längre.

Schalke 04 agerar alltså tabelljumbo 24 omgångar in i seriespelet och har sammanlagt plockat blott en seger här i Bundesliga den här säsongen. 1 seger av 24 möjliga. Dessutom, Schalke har släppt in otroliga 61 (!) mål, en siffra som minst sagt är unik, ta exempelvis Mainz som även de gått oerhört svagt och agerar nästjumbo, de har släppt in näst flest mål, och ligger på 44. Schalke läcker bakåt med andra ord och ingenting tyder på att en vändning är nära.

Wolfsburg däremot gör en av sina starkare säsonger i Bundesliga i år, de har tredjeplatsen intakt vilket innebär Champions League-spel och det är en placering de lär göra allt för att behålla. Och det ser minst sagt bra ut för Wolfsburg då de har fem poäng ner till Leverkusen på en femteplats. Formen är även den bra, för bortser vi från förlusten mot Hoffenheim på bortaplan senast, så kan vi konstatera att Wolfsburg är obesegrade sedan den 3 januari, då föll man mot Dortmund på bortaplan. Därför räknar vi med det här gänget på lördag.

Klasskillnad

Tittar vi närmre på hur Wolfsburg presterat här på Volkswagen Arena den här säsongen så kan vi konstatera att de fortfarande inte förlorat en match. 11 matcher här har resulterat i 7 segrar samt 4 kryss, och då har lag som Leverkusen, Leipzig och Gladbach varit på besök. Ett väldigt fint facit, minst sagt och därför har vi väldigt svårt att se att Schalke ska kunna åstadkomma någonting här.

Nu är det dock så att Wolfsburg inte direkt öser in mål, utan defensiven är stabil och man gör det som krävs framåt. Men när nu Schalke tittar förbi, som som sagt har seriens svagaste defensiv – och är på väg att genomföra en historiskt svag säsong – så räknar vi med att Wolfsburg sätter dit minst två baljor. Det bör man fixa mot det här krislaget.

Vi är därför lockade av ett odds på asianmarkanden och mer exakt Wolfsburg (-1.5 asian handicap). Spelet betalar fina 1.95 gånger degen och bör sitta relativt enkelt, Schalke har förlorat 7 av 11 bortamatcher och släppt in hela 35 mål. 2-0? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: