speltips tipsmedoss kamil

Speltips West Ham – Manchester United 19/9: Högoddsare testas

Tuff bortamatch för Manchester United som är ute efter att försvara sin ligaledning. Blir det vinst här i östra London?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Manchester United åkte på en ordentlig smäll mot Young Boys i veckan och är ute efter att studsa tillbaka mot West Ham på söndagseftermiddagen, en tuff uppgift och vi förväntar oss att United upplever problem här på Olympiastadion, West Ham är fortfarande obesegrade efter fyra spelade omgångar och kommer absolut inte att ge bort något gratis här.

West Hams inledning på säsongen 21/22 är ett tydligt bevis på att fjolårets säsong var allt annat än en tillfällighet, Moyes har uppenbarligen fått ordning på saker och ting och West Ham är även i år ett ordentligt hot för samtliga lag i den här serien, ja till och med de bästa. 10 gjorda mål dessutom, vilket är imponerande – bara Manchester City och Manchester United är bättre på den fronten.

Manchester United toppar samtidigt tabellen tillsammans med Chelsea och Liverpool med resultatraden 3-1-0, 11-3, en fin inledning och med Ronaldo i truppen blir de givetvis att räkna med hela vägen fram. Därför är det heller inte konstigt att de målas upp som favoriter i söndagens möte, de är bättre än West Ham och har man en bra dag på jobbet så ska man bara gå segrande ur det här. Addera därtill att United har ett väldigt fint bortafacit här i Premier League, noll förluster sedan den 19 januari, 2020. En otrolig bedrift.

3,40-taggare klickas in

Nu är det dessvärre så att Antonio är avstängd och inte kommer till spel på söndag, vilket givetvis är ett stort, stort avbräck för West Ham eftersom att han varit helt otrolig under inledning på säsongen 21/22. Han toppar som bekant poängligan i Premier League med fyra gjorda mål och tre assist och är ofta direkt avgörande för Moyes West Ham. Såklart är det därför ett försvagat West Ham som entrar banan på söndag – det ska Manchester United vara väldigt glada för.

Och det är en detalj vi även tror resulterar i att Manchester United till slut löser det här, det får åtminstone en investering i United att kännas tryggare då Antonio som bekant inte bara är en målskytt utan har andra viktiga och avgörande funktioner i detta laget, en uppspelningspunkt som ofta innebär att West Ham får möjligheten att lyfta laget.

Vi kommer därför att klicka in Manchester United som vinnare men väljer alltså att kombinera den tvåan med målspelet BLGM – Ja, till skyhöga 3.40 gånger degen. West Ham har tillräckligt med kvalité för att straffa Manchester United vid ett tillfälle, glöm heller inte att United bara lyckats hålla nollan intakt vid ett tillfälle den här säsongen. I en av fem matcher alltså. Oddset 3.40x hittar ni hos spelbolaget Betway!

RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Freebet inför Premier League-helgen

Prova på Betsson och få 100 SEK i freebet inför helgens Premier League-matcher.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 + BLGM – Ja
Odds: 3.40
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: