speltips_skribent

Speltips West Bromwich – Brighton 27/2: Odds tips till 1.83x

West Bromwich har två raka kryss och därmed även segervittring när Brighton tittar förbi på lördagseftermiddagen. Efterlängtad trea?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS INTERWETTEN!

Twitter Facebook

West Bromwich fortsätter att kämpa på i botten av tabellen, i jakten på ett nytt kontrakt i Premier League säsongen 21/22. Just nu ser det dock inte allt för ljust, då man har hela 11 poäng upp till Newcastle och säker mark i tabellen. Och egentligen talar väl inget för att man lyckas ta sig upp på rätt sida, men möjligtvis kan man göra det lite spännande framöver?

Vi tycker trots allt West Bromwichs två senaste insatser varit okej, poäng i båda matcherna trots allt, och detta efter att ha noterats för två raka förluster innan. Så ett steg i rätt riktning är det, extra mycket så eftersom att man plockade poäng mot Manchester United som trots allt jagar ett ligaguld. Och här närmst blev det kryss mot Burnley på bortaplan, dessutom efter att West Brom åkt på en tidig utvisning, redan i den 30 matchminuten. En insats som klart stärker ett kollektiv.

Det finns därför anledningar att tro att West Bromwich kan plocka nya poäng på lördag, Brighton är förvisso det bättre laget men vi kommer inte ifrån att det såg lite väl bra ut i slutet på januari- och i början på februari månad. Vi var även inne på att Crystal Palace absolut inte skulle räknas bort mot Brighton senast (förra helgen), spelbolagen ställde ut ett superodds på Palace som till slut även vann matchen. Det utnyttjade vi genom att klicka in dubbelchansen, och det kommer vi även att göra på lördag.

5 segrar på 25 matcher

Siffrorna tycker vi talar sitt tydliga språk, Brighton är allt annat än en vinstgaranti, och precis som underrubriken antyder så har de alltså bara vunnit 5 av 25 ligamatcher den här säsongen. Dessutom har de den där förlusten mot Palace från den senaste omgången, och innan dess blev det kryss mot Aston Villa, samt förlust mot Leicester i FA Cupen.

Vi anser därför chansen vara stor på att det blir ett nytt poängtapp för Brighton på lördag, vi tycker åtminstone oddset 1.90, som Interwetten betalar för en bortaseger är ointressant, därför utnyttjar vi istället värdet på West Brom här – ett West Brom som mår lite bättre idag i alla fall.

1X betalar fina 1.83 gånger degen hos spelbolaget Interwetten. 1-1? Lycka till!

RYGGA DITT SPEL HOS INTERWETTEN – HÖGSTA ODDSEN!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1.83
Bolag: Interwetten (Spela på dem högsta oddsen)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: