speltips tipsmedoss kamil

Speltips Watford – Manchester United 20/11: Skapar sig andrum?

Ett hårt pressat lagbygge och tränare i Manchester United och Solskjaer. De har bara en vinst i sikte på lördag. Måstematch!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Det har väl inte undgått någon att det har blåst hejvilt kring Manchester United och Solskjaer, därför finns det ingen som helst anledning att gå in närmre på det utan det är egentligen bara att konstatera att Manchester United behöver vinner lördagens möte mot Watford. Gör man inte detta kan styrelsen mycket väl agera snabbt på grund av all press som vilar över klubben. Spännande förutsättningar för den neutrala supporten inför lördagens möte, minst sagt.

Och det är som bekant inte alls konstigt att det varit extra stormigt kring Manchester United under de senaste veckorna. Tre förluster på de fyra senaste omgångarna i PL är ett faktum för Solskjaers United och då har man egentligen bara Ronaldo att tacka för att siffrorna inte ser sämre ut än så. Här tänker vi givetvis på resultaten i Champions League där Ronaldo steppat fram vid tre av fyra möjliga tillfällen, vore det inte för de sena avgörandena mot Villarreal och Atalanta så hade Manchester United haft blott 1 seger på deras 10 senaste matcher. Otroligt!

Då vet vi ungefär hur pressade Manchester United faktiskt är inför lördagens möte mot Watford på Vicarage Road. Sjätteplatsen må vara intakt och man har fortsatt bara fem poäng upp till fjärdeplatsen men vi kommer samtidigt inte från att skillnaden är tydligt på exempelvis ett Liverpool och United. Eller ta Manchester City som ett exempel, det skiljde bara tre poäng mellan City och United inför derbyt senast men skillnaden var markant när lagen gjorde om tre pinnar på Old Trafford. City vann den matchen komfortabelt och gick i princip på halvfart, det är givetvis ett ordentligt utropstecken. Efter alla dessa senaste insatser är därför trean bara ett måste för United på lördag, landslagsuppehållet kan väl dessutom bara ha varit positivt för deras del? 

United tar sig i kragen

Oavsett skick Manchester United är i så går det inte annat än att påstå att lördagens motstånd är ett generöst sådant. Watford infinner sig först på en 17:e plats i tabellen och entrar det här mötet med fyra förluster på de fem senaste omgångarna. Dessa har man inkasserat mot Arsenal, Southampton, Liverpool och Leeds och då har de dessutom blivit nollade i samtliga matcher. Därför har vi, trots Uniteds svaga form, väldigt svårt att se att Watford ska kunna gå segrande ur den här fighten.

Watford saknar dessutom viktige Kucka på lördag på grund av avstängning, tillsammans med Sarr och Troost-Ekong är Kucka den liraren som har gjort flest minuter för Watford under säsongen 21/22 och därför är det även ett försvagat Watford vi kommer att få se på lördag. 

Nu lider även Manchester United av ett par skador då Varane och Cavani är out, samtidigt som Pogba är avstängd men de har samtidigt en betydligt bredare trupp och Lindelöf som kommer in istället för Varane är trots allt en hyfsad ersättare. Samtidigt får man högst troligt in McTominay istället för Pogba och det ser vi i nuläget bara som en nyttighet för ett United som behöver ta de där extra metrarna.

Med det sagt så utgår vi ändå från att United gör jobbet på lördag, miljöombytet tror vi bara har gjort de bra och ett formsvagt Watford ska man bara besegra med lirare som Ronaldo, Rashford, Fernandes och Greenwood på banan – oavsett skick man faktiskt är i. Därför trycker vi in United (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 2.05x hos 888sport. Allt över dubbla degen är spelbart i vår värld. 0-2? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: