speltips tipsmedoss kamil

Speltips Union Berlin – Leipzig 3/12: Odds från Bundesliga

Union Berlin har bara förlorat en match på hemmaplan den här säsongen, mot Bayern München – Leipzig får det tufft på fredag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Union Berlin har gjort det väldigt bra i Bundesliga sedan uppflyttningen inför fjolårets säsong och ligger till och med bättre till idag än vad de gjorde efter 34 spelade omgångar i fjol. Och det är minst sagt imponerande, att först knipa en sjundeplats under debutsäsongen för att sedan finnas med bland de sex främsta under sin andrasäsong, visst det är fortsatt tidigt in på säsongen men det är samtidigt väldigt tydligt att de gör mycket rätt.

Union Berlin har bara förlorat tre matcher under säsongen 21/22 och ännu bättre ser det som sagt ut på hemmaplan, blott en förlust har det blivit och det nederlaget kom dessutom mot Bayern München. Bortser vi från det mötet så lyder resultatraden; 4-2-0, 8-2. Det är imponerande och en detalj som onekligen talar för hemmalaget i fredagens möte, vi har därför alla anledningar att tro lite extra på Union Berlin den här dagen.

För Leipzig har som bekant allt annat än imponerat under säsongsinledningen, vi finner de först på en åttondeplats i tabellen med 12-, respektive 13 poäng upp till Borussia Dortmund och Bayern München. Det säger egentligen allt om status på Leipzig och även fastän man inte riktigt kan vara allt för hård mot de, i och med att de tappade tre nyckelspelare i sommar, så är det bara att konstatera att man faktiskt underpresterat i år. Att de får det tufft mot Union Berlin utgår vi därför från.

PROVA 888SPORT – NY(!) ODDS BONUS! 100% upp till 500 SEK (x2 minimum odds 1.80). Läs mer och registrera er här!

Svagt bortafacit

Leipzig har ännu inte vunnit en match på bortaplan den här säsongen utan har bara samlat på sig blott tre poäng på sex bortamatcher. Tre kryss och tre förluster alltså, samtidigt med en målskillnad som lyder 3-7, och de siffrorna ger oss en bra överblick över vad Leipzig faktiskt åstadkommit under inledningen. 

Med det sagt så har vi väldigt svårt att se att Leipzig ska gå segrande ur fredagens möte, vi kommer dock inte att välja sida i och med kvalitén som ändå finns i Leipzigs trupp, de är kapabla att besegra i princip alla lag i den här serien och föll dessutom tungt här senast vilket kan komma att utlösa en reaktion. Istället tycker vi målmarknaden är en betydligt bättre marknad att investera i.

Och spelet vi mer exakt är ute efter här är BLGM – Ja, som betalar fina 1.70 gånger insatsen. Fint värde, det är trots allt ett Bundesliga-möte och de tenderar som bekant att bjuda till i form av underhållande tillställningar. Att Union Berlin hamnar i målprotokollet tvivlar vi alltså inte på, men heller inte ett bortasvagt Leipzig då de verkligen behöver vinna för att haka på i toppen. Två lag som går för samtliga tre poäng är vad vi förväntar oss att se här. Oddset 1.70x finner ni hos spelbolaget Betfair!

RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

2000 SEK i välkomstbonus – hos No Account Bet

Uppdaterad odds bonus hos No Account Bet: 100% upp till 2000 SEK.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.70
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: