speltips_skribent

Speltips Ukraina – Nordmakedonien 17/6: Tydlig skillnad

Ny tuff uppgift väntar för Nordmakedonien som högst troligt kommer att landa in på noll poäng i sommarens mästerskap.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Fina scener utspelade sig i Bukarest, Rumänien när Pandev satte dit kvitteringen mot Österrike, men som väntat så skulle Nordmakedonien få det tufft i den matchen, och till slut gjorde alltså Österrike 2-1 efter en underbar assist av Alaba och Arnautovic avgjorde sedan med sitt 3-1-mål. En väntad förlust för debutanten Nordmakedonien.

Och på torsdag väntar alltså en ny tuff utmaning för detta Nordmakedonien när man ställs mot Ukraina, gruppens andra starkaste lag i vår värld och ja, det betyder att vi rankar dem högre än Österrike. Ukraina är att räkna med, detta trots ett stort spelövertag från Nederländernas sida i premiärrundan, styrkan visade man istället under sista 30 där man både satte dit 2-1 och 2-2. Nu blev det som bekant förlust till slut men vi är samtidigt övertygade om att inte hänger med huvudet för det, utan det var en positiv andra halvlek, och den tar man onekligen med sig in i torsdagens möte.

Vi tvivlar därför inte alls på Ukraina, utan räknar med att de växlar upp här i Bukarest, vi är väl medvetna om att kvalitén finns där, för har man besegrat lag som Portugal och Spanien, och kryssat mot Frankrike i ett VM-kval (mars månad), så ska man kunna besegra ett Nordmakedonien i ett EM. Tydlig skillnad här, trots allt.

Spänner musklerna

Hamnar Ukraina rätt i den här matchen har vi väldigt svårt att se att man inte ska vinna på torsdag, med lirare som Yarmolenko, Malinovskyi och Zinchenko bör man kunna slå ut Nordmakedonien på mittfältet och därifrån sätta full fart framåt, precis som man stundtals gjorde mot Nederländerna. Vi tyckte de tendenserna i spelet såg riktigt bra ut och mot ett sämre motstånd, så lär det bara resultera i fler målchanser.

Därför tycker vi också värdet är intressant på Ukraina, förvisso 1.65x för den raka ettan, men det oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel eller trippel. Vi har som sagt svårt att se att Nordmakedonien ska plocka poäng i det här gruppspelet, de gjorde inte alls bort sig mot Österrike men föll ändå med 3-1, och det tycker vi sammanfattar det hela väldigt bra. Därför blir det ett nytt nederlag på torsdag.

Vi klickar in den raka ettan till godkända 1.65 gånger degen hos spelbolaget Betway.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.65
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: