speltips_skribent

Speltips Udinese – Atalanta 20/1: Gästerna är bättre

Atalanta tappade två viktiga pinnar mot Genoa i den senaste ligaomgången – reagerar här på onsdag?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Atalanta har börjat hitta rätt här i Serie A igen efter en tveksam start på säsongen, och är också i allra högsta grad involverade i toppstriden. De placerar sig exempelvis bara ett poäng efter Juve i tabellen och har dessutom en femteplats i sina egna händer då Roma spelat en match mer.

Så det är fortsatt optimistiskt kring detta Atalanta-projekt och vi drar därför heller inte allt för stora slutsatser av deras senaste missräkning här i ligaspelet. 0-0 mot Genoa hemma i Bergamo sticker ut givetvis, men det är även på sin plats att lyfta detta Genoa som onekligen tagit sig i kragen under dem senaste veckorna – de har blott en förlust på dem fem senaste omgångarna.

Innan matchen mot Genoa hade Atalanta trots allt vunnit fyra raka matcher, addera därtill att de är obesegrade i 11 raka matcher – sett till alla tävlingar. Siffror som onekligen talar sitt tydliga språk, Atlanta har fått upp farten och därför tror vi även de kommer att besegra Udinese, trots spel på bortaplan.

7 raka poängtapp för Udinese

Precis som underrubriken antyder så har Udinese inte haft det lätt här på slutet, faktum är att de inte vunnit en match sedan den 12 december, då vann man dessutom mot ett värdelöst Torino, vilket även det säger något.

Fyra förluster på dem fem senaste omgångarna är dessutom ett faktum för Udinese, som ändå inte ställts mot tuffaste tänkbara motstånd. Benevento på hemmaplan bland annat, men även Bologna (som spelade med en man mindre i 45 minuter) och Sampdoria. Otroligt svagt facit, addera därtill att Udinese även misslyckades med att besegra Cagliari och Crotone där i december månad.

En klar skillnad här med andra ord, det klart sämre laget är inne i en minst sagt tuff period, och därför kan vi inte annat än att se att Atalanta vinner den här matchen. Det blir också speltipset härifrån, den raka ettan till fina 1.75 gånger smeten hos spelbolaget 888sport. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.75
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: