speltips_skribent

Speltips Torino – Inter 14/3: Botten mot toppen i Serie A

Inter jagar sin åttonde raka seger i Serie A under söndagen när de ställs mot ett generöst motstånd i Torino – vinner igen?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Inter går som tåget här i Serie A just nu och ser minst sagt självklara ut i sina insatser. Det är ett stort steg i rätt riktning för den här klubben, och vi kan verkligen inte se dem tappa sexpoängsledningen med 12 omgångar kvar att spela. Det vore en enorm överraskning, trots allt.

Precis som vi nämner i ingressen så har Inter noterats för sju raka segrar här i Serie A, men det är alltså inte bara det som sticker ut, utan även det faktum att de bara släppt in blott två mål på dessa sju matcher. Ett urstarkt facit, och ett facit en mästare har, så är det.

Det var trots allt inte så här Inter såg ut under inledningen på 20/21, de släppte in betydligt fler mål och bjöd alltså ofta till i form av målglada tillställningar. Absolut inte ett mästare-drag, utan den sidan av Inter har vi alltså främst börjat få se här under dem senaste veckorna. Därför är det onekligen en stor utmaning Torino har framför sig på söndag och vi är alltså inte så säkra på att man pallar stå emot här.

Ett formsvagt Torino

Torino plockade som bekant en efterlängtad seger i den näst senaste omgången då man besegra Cagliari med 1-0 på bortaplan, en livsviktig seger eftersom att det var deras första sedan en bra tid tillbaka. Men det tog alltså stopp direkt efter den där segern, för här närmst fick vi bevittna Torino släppta in hela fyra mål mot tabelljumbon Crotone och den insatsen tycker vi väcker frågetecken.

Så just därför har vi alltså väldigt svårt att se att ett formsvagt Torino ska kunna åstadkomma någonting i den här matchen, trots spel på hemmaplan. De har bara vunnit en match sedan mer än två månader tillbaka och addera därtill att de också är seriens svagaste lag sett till siffrorna på hemmaplan. Torino har inte vunnit en match här på Stadio Olimpico di Torino den här säsongen, om inte det bekräftar klasskillnaden här så vet vi inte riktigt vad som ska göra det. Torino är klasser sämre än Inter just nu.

Med det sagt så väljer vi alltså även Inters sida i den här matchen, och mer exakt så blir speltipset härifrån, Inter (-1.25 asian handicap) till fina 1.85 gånger insatsen hos spelbolaget CampoBet. En tvåmålsseger bör Inter kunna lösa. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: