speltips_skribent

Speltips Sverige – Slovakien 18/6: Tidig avsparkstid i Sankt Petersburg

Eftermiddagsmöte för Sverige i Sankt Petersburg där Slovakien står för motståndet. Blir det en trepoängare?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Sverige stod för en fantastisk laginsats i Sevilla i måndags och trots det lilla bollinnehavet så var det, med facit i hand uppenbarligen helt rätt approach för Jannes sida. En poäng mot Spanien, i Sevilla tar vi alla dagar i veckan och den poängen betyder nu att Sverige vid seger på fredag högst troligt är klara för vidare spel i EM.

Och den trean är Sverige som bekant favoriter till att plocka, vi kommer självklart att få se ett annat Sverige i den här matchen, ett Sverige som tar för sig betydligt mer och som kommer att ha mer boll. Nu är dessutom Dejan tillbaka, en fin spelare att ha tillgänglig här, perfekt att slänga in under sista 30 och vi kan bara tänka oss hur spelsugen den mannen är. Han kommer att bidra med kvalité och det vore inte direkt överraskande ifall han spelade en avgörande roll på fredag, addera därtill en glödhet Isak som i princip jagas av alla storklubbar där ute, vilken spelare! Dem grabbarna får Slovakien onekligen se upp med här på fredagseftermiddagen.

Och vi räknar alltså med att Slovakien upplever stora problem mot detta Sverige, förvisso kliver de in stärkta här efter seger i premiärrundan, men vi kommer samtidigt inte ifrån att Polen stod för en direkt blek insats i Sankt Petersburg i måndags, totalt vilsna och Sousa har uppenbarligen inte alls fått till det där, utan Slovakien kan räkna med att svårighetsgraden trissas upp ordentligt när Sverige står för motståndet.

Sverige vinner

Nu tror vi inte direkt Sverige vinner fredagens möte enkelt, Slovakien har uppenbarligen något och har Hamsik dessutom en bra dag på jobbet, ja då kan Slovakien säkerligen orsaka problem för Sverige. Men! Vi tycker fortsatt det skiljer minst en nivå mellan dessa landslag, och just den här typen av motstånd har Jannes Sverige ett väldigt fint facit mot.

Att Sverige skulle få omkull Portugal eller Frankrike i Nations League hade vi på förhand inte räknat med, men ser vi till resterande matcher, så är det bara att konstatera att Sverige gått urstarkt. Inför matchen mot Spanien hade man vunnit fem raka matcher och det komfortabelt, och just Slovakien klassar vi som ett motstånd av den kalibern. För det är viktigt att komma ihåg att det här slovakiska landslaget haft det väldigt jobbigt under dem senaste månaderna, förvisso lirar man ett EM, vilket är ett kvitto på något men det ska nämnas att Slovakien, bara så sent som i mars månad, kryssade mot både Cypern och Malta i VM-kvalet. 2-2 mot Malta på hemmaplan. Ett otroligt svagt resultat.

Därför tror vi även stenhårt på Sverige i den här matchen, man är lojala och garanterar ett 100-procentigt arbete, och har nu dessutom en glödhet Isak längst upp i banan. Det bör räcka till en seger mot detta Slovakien. Den raka ettan klickas in till godkända 1.85 gånger degen hos spelbolaget 888sport!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.85
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: