speltips_skribent

Speltips Sverige – Polen 23/6: Mer öppet än vad spelbolagen vill få det till

Sverige må vara klara för vidare spel i EM 2020 men gruppvinsten är av intresse. För Polen gäller enbart en trea – spännande avslutning!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Finland och Ukraina har som grupptreor båda tre ihopspelade poäng efter tre spelade omgångar vilket betyder att Sverige är klara för vidare spel i EM 2020, fyra poäng räcker alltså för att bli en av dem fyra bästa treorna och därför är det nu bara fokus på att vinna gruppen för Sveriges del, då undviker man åtminstone Belgien och Nederländerna, och istället väntar då grupptrean från grupp D – där Tjeckien, England, Kroatien och Skottland huserar.

Därför kan vi räkna med att Sverige tar onsdagens uppgift på största möjliga allvar och att man kommer att göra allt i sin makt för att få med sig samtliga tre poäng från Sankt Petersburg. Det är en dock en tuff uppgift som väntar när Polen, som måste vinna, står på andra sidan.

Detta Polen skrämde nog ingen efter premiärrundan i detta EM när de föll mot Slovakien med 2-1, de stod för en direkt svag insats och såg väldigt vilsna ut, därför var man något förvånad när Polen till slut fick med sig en pinne mot Spanien i Sevilla. Man lirade med hjärta och var organiserade tillskillnad från i matchen innan och självklart var det därför ett stort steg i rätt riktning. Dock är det även ett gäng med två ansikten, för det får man trots allt konstatera, att jämna har Polen absolut inte varit under dem senaste månaderna. Höjden finns bevisligen där, men har man en dålig då så vinner Sverige den här matchen relativt tryggt. Tror vi.

Vilket Polen får vi se?

Polen har som bekant ingenting att förlora och måste besegra Sverige på onsdag, till varje pris. Och sett till deras två första matcher så kan vi åtminstone konstatera att Polen är ett betydligt mer öppet lag än Sverige, defensiven är inte alls lika bra men offensiven, med Lewandowski i spetsen är världsklass, förutsatt att man förser honom med bollar, det blir Polens nyckel. En målchans är i princip ett mål för Bayern-anfallaren.

Att Polen kommer att ha mer boll inledningsvis utgår vi ifrån i den här matchen, Sverige trivs som bekant alldeles utmärkt med att ligga lågt och försvara sig, och i vanlig ordning blir omställningarna nyckeln för Sveriges del. Polen är dock inget Spanien, de är inte alls lika trygga med bollen och det tror vi resulterar i att Sverige skapar betydligt fler målchanser än tidigare. Ju längre in i matchen vi kommer, kommer Polen dessutom bli mer desperata. Det talar för mål.

Därför kommer vi här att testa en slant på överspelet, 2-1 åt något håll känns som ett troligt utfall och därför utnyttjar vi det fina värdet på; Över 2.5 mål i matchen, som betalar 2.15 gånger degen hos spelbolaget 888sport. Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.15
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: