speltips_skribent

Speltips Spanien – Grekland 25/3: Trygg hemmaseger är att vänta

Klasskillnad på samtliga plan när Spanien och Grekland gör upp om tre pinnar på torsdagskvällen. 

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Grupp B tar fart i VM-kvalet och som bekant så är detta här Sveriges grupp, med länder som just Spanien, Grekland men även Kosovo och Georgien – Sverige ställs mot just Georgien i premiären.

Och visst bör väl Sverige ändå sluta minst tvåa i den här gruppen, annorlunda kan vi inte se på det hela utan det är Spanien etta, Sverige tvåa och möjligtvis ett Grekland på tredjeplats. Vi är dock inte så säkra på var vi har just detta Grekland, truppen känns inte alls lika intressant som under tidigare år och det vore därför inte alls en stor överraskning ifall ett Kosovo utmanade dem om en tredjeplats.

För tittar vi närmre på Greklands trupp så lyser trots allt kvalitén med sin frånvaro, Bakasetas (lagkapten), som till vardags spelar i Trabzonspor är Greklands just nu bästa spelare, en anfallare som gjort blott 2 mål på 33 spelade matcher för Grekland. Det säger allt. Det är dessutom så att samtliga spelare i Greklands trupp, sammanlagt gjort 362 landskamper för sitt landslag, Spaniens siffra lyder 642, vilket är en tydlig indikation på att Grekland dessutom har ett relativt oerfaret gäng med sig in i det här kvalet. Därför har vi väldigt svårt att se att de ska klara av uppgiften här i Granada.

Vinner och håller nollan

Vi räknar med att detta spanska landslag tar tag i taktpinnen här i Granada, direkt från matchstart. För även fastän Spanien möjligtvis inte riktigt kommit upp i samma nivå som under tidigare år så tillhör de fortfarande ett av världens bästa fotbollslandslag. Det räcker bara att titta på truppen för att förstå detta, De Gea, Alba, Ramos, Martinez, Gaya, Busquets, Koke, Thiago, Rodri, Ferran Torres och Morata, det är 11 spelare som kan komma att starta den här matchen, och om inte dessa gör det, så har man namn som Llorente, Canales, Pedri, Oyarzabal eller Fabian Ruiz att slänga in, ja ni förstår – klasskillnad!

Men som väntat finns det direkt inget spelvärde på 1×2-marknaden här, utan vi väljer därför att syna Spanien som vinnare i matchen, plus BLGM – Nej, dvs. att Spanien vinner och håller nollan. Det är ett lockande spel till 1.60 gånger insatsen, eftersom att i princip allt talar för att Spanien lyckas neutralisera Greklands offensiv. Slovenien lyckades med detta i Nations League i november månad, även Kosovo – på bortaplan dessutom. 

Ni hittar Spanien + BLGM – Nej, till godkända 1.60x hos spelbolaget Betway! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Nej
Odds: 1.60
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: