speltips_skribent

Speltips Southampton – Arsenal 23/1: Vidöppen tillställning i FA Cupen

Vi entrar runda 4 här i FA Cupen där Southampton och Arsenal gör upp om ett avancemang. Vilket lag drar det längsta strået?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Det är stort fokus på FA Cupen den här lördagen också, det spelas bara en match i Premier League under den här dagen, men redan nästa vecka är det alltså dags för mitt-i-veckan-omgång i PL, med fyra matcher under tisdagen samt fem på onsdagen. Så fotbollen fortsätter med andra ord att rulla här i England, och nu så tar vi ett ordentligt grepp om lördagens FA Cup-fight, den mellan Southampton och Arsenal.

Och som alltid så måste man vara lite försiktig när det kommer till FA Cupen, det är inte lätt att veta vad dem olika tränarna prioriterar, och hur mycket dem prioriterar en viss tävling, och därför bjuds det vanligtvis på ett par ”skrällar” i startelvan. Det lär inte vara något undantag på lördag, och därför utgår vi ifrån att mötet är vidöppet så här på förhand.

Southampton har varit en positiv kraft i Premier League den här säsongen och de besegrade som bekant Liverpool så sent som för två veckor sedan. Sedan dess en förlust mot Leicester och vinst över Shrewsbury i just FA Cupen. Därför är de onekligen kapabla till att vinna lördagens möte, speciellt här på hemmaplan där de gått riktigt starkt den här säsongen – Southampton är Premier Leagues fjärde starkaste lag på hemmaplan.

Fokus på målen

Det lät möjligtvis som att vi var på väg åt att investera i Southampton ett litet tag där, men så är alltså inte fallet. Och det har att göra med två saker, först och främst så är det ändå FA Cupen det handlar om, men den mer avgörande anledningen är den att Southampton fortsatt lider av skador. Känslan säger att Hasenhüttl därför kan prioritera bort det här mötet, för att öka sin chanser till att få tillbaka sin ordinarie elva, så att man sedan kan ta upp fighten i Premier League igen. 

Det är trots allt så att Redmond, Vestergaard, Obafemi och Djenepo samtliga fortfarande är borta, dock så är Ings, Adam och Walcott tillgängliga, därför känns helt klart målmarknaden som det bättre alternativet här. 

Och den gör det just för att även Arsenal gått starkt här på slutet, de lär gå för vinsten trots spel på bortaplan, för formen är det absolut inget fel på. Arteta ser onekligen ut att hittat rätt, även fastän det är för tidigt att helt konstatera detta. Vi ser alltså båda lagen ha en fin möjlighet att noteras för minst en balja vardera här på lördag.

BLGM – Ja klickas in till godkända 1.80 gånger smeten hos spelbolaget 888sport. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.80
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 13:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: