speltips_skribent

Speltips Sheffield United – Southampton 6/3: Insatsen dubblas

Southampton har noterats för ett ynka poäng sedan nio omgångar tillbaka – finns alla anledningar att tro på poäng för tabelljumbon Sheffield.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Att Sheffield United ska lösa ett nytt kontrakt i Premier League till nästa säsong har vi väldigt svårt att se, men visst har man ett par segrar till i sig här framöver när det nu bara återstår 11 omgångar att spela för.

Sheffield United noterades för sin blott fjärde seger i den senaste ligaomgången, och står nu på sammanlagt 14 poäng. Det betyder att man bara har tre pinnar upp till West Bromwich som agerar nästjumbo, men ytterligare nio poäng upp till trygg mark. Vinst på lördag och det lever åtminstone lite i alla fall.

Och det är trots allt ett generöst motstånd som tittar förbi här på Bramall Lane på lördag. Southampton mår allt annat än bra just nu och har som sagt bara plockat en pinne på dem nio senaste omgångarna här i Premier League, med dem siffrorna är man det formsvagaste laget i serien och visst ska Sheffield kunna besegrade ett så pass svagt motstånd här på hemmaplan? Det tror vi, vi kommer dock att investera i ett annat tecken, samt en annan marknaden då vi även har alla anledningar att tro på en tät tillställning här under lördagseftermiddagen.

Kryss i halvtid

Alla som följt Premier League närmre i år är väl medvetna om att Sheffield United, trots deras urusla säsong, har ett okej försvar, det är sällan de går bort sig helt och förlorar stort utan mestadels, här på Bramall Lane, är det täta kamper vi får bevittna, och vi tror även lördagens möte blir ett sådant.

Southampton behöver alla poäng de kan få här framöver eftersom att de sakta men säkert närmar sig det här nedflyttningsstrecket. Därför finns det inget utrymme till att riskera något här, utan det gäller att spela med ett stort tålamod och i slutändan se till att få in en balja här och vinna. Det tycker vi talar för krysset i halvtid, Sheffield står allt som oftast upp bra under första 45 och gjorde det bland annat mot Liverpool för en vecka sedan, 0-0 i halvtid i den matchen. Även i omgången innan det mot Fulham stod det 0-0 på resultattavlan i halvtid.

Det kommer därför att bli vårt speltips härifrån, Sheffield tror på tre pinnar och kommer därför, som alltid att spela avvaktande och de tenderar trots allt att kunna sätta sin prägel på matcher här på Bramall Lane.

Krysset i halvtid klickas in till exakt dubbla degen hos spelbolaget Betfair. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Oavgjort i halvtid
Odds: 2.00
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: