speltips_skribent

Speltips Sheffield United – Newcastle 12/1: Säsongens första seger?

Drömläge för Sheffield United som välkomnar ett formsvagt Newcastle till Bramall Lane. Nu eller aldrig.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Sheffield United står som bekant fortfarande på noll segrar efter 17 spelade omgångar i Premier League. Ett minst sagt otroligt facit, som egentligen bara talar för att vi närmar oss en första Sheffield-vinst. Så måste det ju vara, kan man ens se det på ett annorlunda vis?

Vi väljer åtminstone att se på det viset, vi har onekligen svårt att se att Sheffield United till slut ska landa in på noll segrar, det kan bara inte ske, speciellt inte defensiven faktiskt fungerar i detta laget. Det är offensiven som behöver förbättras, och även fastän den inte har gjort detta på en veckas tid, så räknar vi med att Sheffield är med i den här matchen, under 90 minuter.

För oavsett hur vi än väljer att vrida och vända på det hela så kommer vi inte ifrån att Newcastle är bästa tänkbara motstånd för Sheffield United, de agerar förvisso inte nästjumbo, så ur ett tabell-perspektiv stämmer det inte, men formen är åtminstone urusel i Newcastle-lägret. De har noterats för fem raka poängtapp här i Premier League, och räknar vi med samtliga tävlingar, så landar siffran in på sju. Det är helt klart ett motstånd Sheffield kan mäta sig med.

Efterlängtad seger!

Det har som bekant spelats FA Cup-fotboll här i England i helgen, och det hela slutade riktigt bra för ett av dessa två lag, för Sheffield United. Vi konstaterar direkt att motståndet var generöst då Sheffield ställdes mot League One-klubben Bristol Rovers, men! Vi ska absolut inte underskatta betydelsen av en vinst, speciellt inte när det är just Sheffield United som plockar en efterlängtad sådan.

Med hjälp av den vinsten, och ett par helt okej insatser från ligaspelet här på slutet, där Sheffield ändå varit med i 90 minuter, i fyra av sina fem senaste matcher, så tror vi mycket väl Sheffield nu kan komma att plocka sin allra första seger i Premier League säsongen 20/21. Den måste bara komma nu, det är nu eller aldrig.

Vi testar därför en slant på den raka ettan, och gör detta till finfina 2.45 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport. 1-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.45
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: