speltips_skribent

Speltips Sevilla – Elche 17/3: Kombinationsspel från La Liga

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Sevilla och Elche den 17 mars. Matchstart: 19:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Sevilla noterades för en livsviktig seger i derbyt i helgen när man besegrade ett väldigt formstarkt Real Betis med 1-0 på hemmaplan. En avgörande insats tror vi, eftersom att Sevilla inför det mötet hade förlorat fyra av sina sex senaste matcher, samtidigt som de bara hade plockat blott en seger.

Ett vägskäl är därför inte fel att benämna segern över Real Betis som, vi är övertygade om att den trean boostar Sevilla ordentligt inför nästkommande utmaningar, men främst kortsiktigt, inför onsdagens möte mot Elche.

Sevilla kommer högst troligt att sluta fyra i La Liga-tabellen och det är väl ändå där de också står i dagsläget, sett till spelarmaterialet. Man har numer sex pinnar upp till Real Madrid men har matchen mindre spelad vilket givetvis gör top 4 en aning mer spännande. Samtidigt drygade man ut avståndet ner till Sociedad i samband med segern i derbyt och numer skiljer det alltså sex poäng lagen åt – även där en match mindre spelad för Sevilla. Och ett motstånd av Elches kaliber ska därför bara Sevilla besegra, speciellt när man nu är i vinnarspåret igen.

Vinner – till slut

Elche är absolut inget enkelt motstånd utan bara så sent som för någon vecka sedan förlorade faktiskt Sevilla mot just Elche, här i ligaspelet. Elche stod dessutom upp väldigt bra mot Real Madrid i helgen, det krävdes som bekant ett sent mål av Karim Benzema för att samtliga tre poäng skulle räknas hem för Los Blancos. Ett kvitto på att Elche givetvis håller någon slags kvalité.

Men nu är det trots allt så att Elche agerar bortalag den här gången, de är betydligt starkare på hemmaplan och har mer exakt förlorat dubbelt så många matcher på resande fot, i jämförelse med dem blott fyra förlusterna man faktiskt har på Estadio Martínez Valero. Vi räknar därför med att Sevilla har mer att säga till om i den här matchen. Dessutom är det trots allt ett revanschsuget Sevilla vi har framför oss, och ett Sevilla som lyckats skaka av sig den negativa trenden. Därför har vi också svårt att se dem tappa poäng här på onsdag.

Med det sagt så räknar vi med att Sevilla besegrar Elche här på Estadio Sanchez Pizjuan, att Sevilla gör det utan att bjuda på något målkalas, utan att de, som många gånger tidigare den här säsongen, vinner och samtidigt håller nere siffrorna. Sevilla har trots allt bara släppt in blott 9 mål på 13 hemmamatcher.

Därför klickar vi in en Sevilla-vinst, plus under 3.5 mål i matchen till fina 1.92 gånger insatsen hos spelbolaget No Account Bet. 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + under 3.5 mål i matchen
Odds: 1.92
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: