speltips_skribent

Speltips SD Huesca – Real Sociedad 1/5: Insatsen dubblas

Real Sociedad sitter i förarsätet i jakten på en top 6-placering i La Liga – jagar sin tredje raka seger på lördagskvällen.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Toppstriden i La Liga är som bekant mer spännande än någonsin tidigare när Atletico, Real Madrid, Barcelona och Sevilla samtliga fortfarande har en realistisk chans att vinna guldet, det skiljer bara tre poäng mellan Atletico och Sevilla, och just en sådan här slutstrid är exakt vad La Liga har behövt – lite spänning!

Och bara för att vi tittar lite längre ner i tabellen så betyder det inte direkt att spänningen uteblir, utan tvärtom, vi har i princip samma förutsättningar i jakten på Europa då Real Sociedad, Real Betis och Villarreal samtliga tre stångas om top 6-placeringarna. Därför gäller det att vinna till varje pris när det nu bara återstår fem omgångar kvar att spela, där Real Sociedad är alltså först ut här på lördag.

Och det är ett Real Sociedad som börjat hitta rätt vi har framför oss, de entrar lördagens möte med två raka segrar vilket innebär att de har femteplatsen intakt, men man har samtidigt bara tre poäng ner till Betis och ytterligare en pinne ner till Villarreal, därför är Sociedads femteplats absolut inte trygg, det gäller att vinna matcher framöver ifall man har planer på att spela ute i Europa nästa säsong – det är en sak som är säker.

Generöst motstånd

Nästjumbon SD Huesca går inte att kategorisera som annat än ett generöst motstånd, ett klurigt sådant möjligtvis i och med att de direkt slåss för sin överlevnad här, men tittar vi närmre på hur de uppträtt under dem senaste veckorna, så finns det alltså inget som talar för att de är på väg att vakna till liv.

Huesca kliver in i lördagens möte med tre raka förluster på kontot, dessutom har de blivit nollade i samtliga av dessa tre matcher, mot motstånd som Getafe och Deportivo Alaves. Addera därtill att Getafe satte dit två baljor mot Huesca, ett Getafe som bekant haft stora problem med målskyttet i år – bara tabelljumbon Eibar har gjort färre mål än dem.

Det ser alltså allt annat än ljust ut för Huesca som alltså fortsätter att förlora och släppa in mål, vi ger därför Real Sociedad en väldigt god chans att vinna den här matchen. Därför klickar vi också in dem som vinnare på lördag, Betway ställer ut exakt dubbla degen för den raka tvåan och den är tagen alla dagar i veckan. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.00
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: