speltips_skribent

Speltips Schalke 04 – Mainz 05 5/3: Drömläge för gästerna

Mainz kan tillfälligt ta sig upp på säker mark i tabellen för första gången sedan i november månad. En ordentlig morot!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Det har minst sagt varit en tuff säsong för både Schalke och Mainz i år, de agerar trots allt tabelljumbo och nästjumbo i den här serien med 11 omgångar kvar att spela, men det ser alltså betydligt ljusare ut för ett av lagen, Mainz 05.

För Schalke fortsätter att förlora fotbollsmatcher, precis som de gjort under hela säsongen 20/21 och deras resultatrad, som lyder 1-6-16, 16-61(!) talar sitt tydliga språk, man agerar slagpåse i den här serien i år och de kommer även att lira Bundesliga 2-fotboll nästa säsong, så är det.

Mainz däremot har som sagt fortfarande en fin möjlighet att rädda den här säsongen, de infinner sig bara ett poäng ifrån en kvalplats och det är inte direkt så att Bielefeld (16) och Hertha Berlin (15) ser vassa ut just nu, därför finns alla anledningar att tro på vidare spel i Bundesliga 1 för Mainz del, men man behöver alltså börja med att göra jobbet här på fredag. Tre pinnar är det enda som räknas mot ett så pass svagt motstånd.

Odds från Bundesliga

Vi kommer dock inte att plocka ut en vinnare i den här matchen, Mainz bortafacit är inte direkt imponerande då de bara vunnit sammanlagt två matcher här på resande fot, och Schalke har trots allt plockat poäng i 25% av sina matcher på hemmaplan. Förvisso en låg siffra, men samtidigt så ställs man trots allt mot nästjumbon. Det går inte att blunda för.

Målmarknaden är istället av intresse här då lagen tenderar att bjuda på målglada tillställningar, sen är det trots allt Bundesliga, här bjuds det alltid på svängiga matcher med målchanser åt båda håll, och i och med att vi ändå har ligans svagaste försvar framför oss på fredag, så tror vi risken är hög för att det läcker åt båda håll.

Mainz har trots allt släppt in 44(!) mål den här säsongen, mer än hälften av dessa på bortaplan, och därför bör väl ändå Schalke lyckas sätta dit en balja tycker vi. Att Mainz gör mål utgår vi helt enkelt ifrån då Schalke som sagt släppt in otroliga 61 mål, måste vara något typ av rekord så här efter 23 spelade omgångar – addera därtill att Schalke släppt in minst ett mål, i 21 av 23 matcher den här säsongen.

Vi kommer därför att klicka in målspelet, BLGM – Ja, och gör detta till klart godkända 1.77 gånger insatsen hos spelbolaget Betway. 1-2? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.77
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: