speltips_skribent

Speltips Ryssland – Kroatien 1/9: Jämn drabbning i Moskva

Speltips, odds och allt inför onsdagens möte mellan Ryssland och Kroatien den 1 september. Matchstart: 20:45.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Seriefinal i grupp H och en på förhand öppen tillställning mellan Ryssland och Kroatien i Moskva, absolut ett tufft test för Kroatien som inte alls imponerat under dem senaste månaderna och det vore därför inte alls överraskande ifall de faktiskt förlorade den här matchen.

För tittar vi närmre på hur Kroatien uppträtt under den senaste perioden, mer exakt sedan den 5 september 2020, så kan vi konstatera  att de bara vunnit 5 av sina 17 senaste matcher, sett till alla tävlingar. Då räknar vi med deras resultat från Nations League, träningsmatcher, VM-kvalet och EM i sommar och oavsett hur vi än vrider och vänder på det, så kommer vi inte från att de sjunkit kraftigt sedan VM 2018. Inte alls samma gäng längre och då entrar Kroatien dessutom onsdagens möte utan Luka Modric.

Ryssland däremot är Ryssland, ett halvknepigt motstånd som lite står och trampar vatten, de är alltid svårslagna på hemmaplan och har ett par lirare att hålla koll på men de tar aldrig det där sista steget. Kommer de någonsin att göra det? Oklart. Vi upprepar dock att man är tuffa att besegra här hemma i Ryssland, senast ett landslag lyckades göra detta var i oktober månad, 2020 och då var det Sverige som satte ner foten i en träningsmatch. Innan dess? Mars månad, 2018 – mot Frankrike. Därför räknar vi med att Kroatien får det jobbigt på onsdag.

Målsnål tillställning

Kroatien entrar givetvis onsdagens möte med förhoppningen om att kunna slå Ryssland, det vore det mest optimala utfallet då man sticker iväg från Ryssland i gruppen och på så vis tar ett järngrepp om förstaplatsen. Vi ser varken Slovenien, Slovakien eller Cypern kunna utmana här, utan det kommer högst troligt att handla om Kroatien och Ryssland, men! Vi tror inte alls krysset är fel för ett Kroatien som är lite urform, det viktigaste är att undvika ett nederlag här i Moskva.

Addera därtill att Kroatien haft det väldigt jobbigt med målskyttet i det här gruppspelet, i öppningsmatchen mot Slovenien föll man med 1-0 och när sedan Cypern väntade så vann man bara med uddamålet på hemmaplan. Tre avslut på mål dessutom, oerhört svagt. Därför tycker vi underspelet är intressant här i Moskva, Kroatien kommer att ha mer boll än Ryssland men har som sagt haft det svårt med att skapa målchanser, och det tror vi resulterar i en händelsefattig historia på onsdagen. Max två mål i toppmötet. 1-1?

Vi klickar in under 2.5 mål i matchen till godkända 1.74 gånger insatsen hos spelbolaget Bethard. Bethard erbjuder alla nya kunder 100 kr i odds bonus, den låser ni upp här! ↓

RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Sätt in 100 kr och få 100 kr i freebet

Betsson erbjuder alla nya kunder 100 SEK i freebet.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.74
Bolag: Bethard (100 kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: