speltips_skribent

Speltips Real Sociedad – Elche 7/5: Småklurig uppgift för La Real

Real Sociedad har än så länge en direktplats till Europa League intakt men har inte råd att tappa fler poäng – måstematch på fredag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Turligt nog för Real Sociedads del fortsätter Real Betis att tappa poäng, samtidigt som Villarreal även de haft en kämpig period i april månad, men! Nu studsade Villarreal tillbaka senast och Real Betis fortsätter åtminstone att undvika förluster, vilket betyder att Sociedad numer bara har ett poäng ner till Villarreal, samt ytterligare ett poäng till, ner till Real Betis.

Tabelläget betyder givetvis bara en sak i nuläget, Real Sociedad måste vinna på fredag och extra viktigt är det i och med att Real Sociedad ställs mot Atletico Madrid i nästa omgång. Poängtapp där och både Villarreal och Betis kan gå förbi, ett utfall Sociedad bör göra allt för att undvika.

Men nu är det även så att mycket står på spel för gästerna Elche också, de placerar sig först på en 19:e plats i tabellen men har alltså bara två pinnar upp till säker mark, vilket onekligen gör dem till ett småknepigt motstånd. Det som däremot talar emot Elche här är just det faktum att de placerar sig där de gör, det är ett kvitto på att man har en tunn trupp och addera därtill att Elche även är det laget som presterat sämst i La Liga på bortaplan. Den detaljen bör resultera i att Sociedad plockar samtliga tre pinnar på hemmaplan.

Isak jagar 15!

Vår kära svensk i Aleksander Isak har mäktat med hela 14 mål i La Liga den här säsongen, vilket givetvis är riktigt bra och även en bekräftelse på att den mannen kommer att spela i en större klubb framöver. Men vi kommer samtidigt inte ifrån att det är just 15 han är ute efter, det är vi helt övertygade om att just det är målsättningen för honom och därför räknar vi även med att få se en Isak på hugget i fredagens möte. Han lär inte vara nöjd så länge han står på 14.

Och med David Silva tillbaka i truppen så räknar vi med att Real Sociedad steppar upp, vi alla som följt Sociedad närmre i år är väl medvetna om att man lidit utan spanjoren, det var väldigt tydligt i fjol när Ödegaard var borta, och det har varit väldigt tydligt den här säsongen, när Silva varit utanför laget. 

Så med dessa två spelare på banan så känner vi oss trygga i att investera i Real Sociedad, de är i grund och botten det bättre laget, spelar på hemmaplan och jagar en direktplats till Europa, det bör räcka för en seger mot ett lag av Elches kaliber – Elche har dessutom förlorat 11 av 17 bortamatcher den här säsongen.

Vi testar därför en slant på Real Sociedad (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till spännande 1.95 gånger degen hos spelbolaget 888sport. 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.95
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: