speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Valencia 14/2: 2.70-taggare testas

Tufft skadeläge i Real Madrid-lägret men en vinst bör man ändå säkra mot ett formsvagt Valencia.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Skadelistan hos Real Madrid vägrar att släppa och blir allt mer påtaglig för Zidane, Ramos, Hazard, Marcelo, Odriozola, Militao, Rodrygo och Valverde är samtliga borta och missar spel på söndag. Dock får man åtminstone tillbaka Kroos från avstängning, vilket givetvis alltid är en boost.

Och så ser alltså läget ut hos Real Madrid inför stormötet mot Valencia, ett Real Madrid som entrar matchen med två raka segrar, över SD Huesca och Getafe, två viktiga trepoängare som stärker det här sargade kollektivet. Och vi räknar med att få se ännu en sådan där moralisk insats här från Real Madrids sida, de lär dessutom vara extra revanschsugna efter nederlaget på Mestalla i november månad. Vi alla minns väl fortsatt den insatsen, när Soler satte dit tre straffar och Valencia vann med 4-1.

Men det är också så kring detta Valencia, att just den segern över Real Madrid, i princip det enda bra man gjort sedan dess. För faktum är att Valencia bara noterats för två segrar här i ligaspelet sedan den där matchen, Valladolid och Elche har man lyckats besegra, men samtidigt tappat poäng i 11 av dem 13 senaste matcherna. Otroligt svagt och det är exakt så bra Valencia faktiskt är den här säsongen, vi räknar därför inte med att man vinner här i Madrid på söndag.

Ett kombinationsspel testas

Real Madrid saknar som sagt sin mittbacksgeneral Sergio Ramos här, samtidigt finns det en del frågetecken på andra positioner, Marvin Park fick exempelvis starta mot Getafe senast och det säger en del om det tuffa skadeläget. Nu stod förvisso den unga spanjoren för en fin insats, men det faktum att han ens startade är en tydlig indikation på att Real inte är 100-procentiga just nu. Dessutom fick spelare som Arribas (har sammanlagt 44 minuter i benen) och Chust (4 minuter) hoppa in i den där matchen.

Vi kan därför inte förvänta oss att se det bästa möjliga Real Madrid på söndag, därför har vi alla anledningar att tro på att Valencia åtminstone kan störa Real en aning – att de i alla fall hänger dit en balja här. Det vore inte direkt överraskande, Real har släppt in minst ett mål i fem av sina sex senaste matcher – sett till alla tävlingar.

Vi väljer därför att klicka in Real Madrid som vinnare i matchen, men adderar till BLGM – Ja, vilket ger oss ett väldigt fint odds. Kombinationsspelet betalar skyhöga 2.70 gånger smeten hos spelbolaget Betfair. 2-1? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 + BLGM – Ja
Odds: 2.70
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: