speltips_skribent

Speltips Real Madrid – Real Betis 24/4: Odds från La Liga

Real Madrid är ute efter att försvara sitt ligaguld från i fjol – bara en trepoängare som gäller för Zidanes mannar.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Karim Benzema visade ännu en gång vägen i veckan när Real Madrid besegrade Cadiz med 3-0 på bortaplan, fransmannen låg bakom allt (2+1) i den matchen, och i omgång efter omgång bekräftas det verkligen hur vital Karim är för Real Madrid den här säsongen. En minst sagt otrolig spelare, som uppenbarligen inte har några som helst planer på att börja trappa ner.

Den trean innebär alltså att Real Madrid fortfarande har tre poäng upp till tabellettan Atletico Madrid, ett Atletico som här under dem senaste dagarna ställts mot bästa tänkbara motstånd i Eibar och Huesca, och vunnit båda matcherna tryggt med 5-0 och 2-0. Vi är dock alla väl medvetna om att det finns en del frågetecken hos Atletico, så fort svårighetsgraden höjs så lär man få det jobbigt igen, och därför finns alla anledningar att hoppas för Real Madrid. Barcelona däremot går som tåget, och de har som bekant även andraplatsen i sina egna händer, vilket högst troligt betyder att Real Madrid behöver vinna alla sina återstående matcher för att försvara ligaguldet från i fjol.

Och den resan inledde Real Madrid direkt efter poängtappet mot Getafe, nu har man alltså ett lurigt Betis framför sig på lördag och sedan väntar Osasuna, Sevilla, Granada, Athletic Bilbao och Villarreal här i ligaspelet. Ett tufft spelschema möjligtvis, men vi ska samtidigt inte glömma att Atletico och Barcelona ställs mot varandra under slutspurten, och därför finns som sagt alla anledningar att hoppas för Real.

Los Blancos kniper trean

Precis som vi nämner ovanför så är Real Betis ett minst sagt klurigt motstånd här i La Liga, det har de onekligen bevisat under våren där de gått otroligt starkt, detta efter att ha inlett säsongen 20/21 väldigt svagt. Och det är just det som är kvittot på att man håller en bra nivå, för trots den svaga starten har man växlat upp och infinner sig numer på en sjätteplats i tabellen.

Formen är dock inte den bästa i Betis-lägret, för det måste konstateras trots att de faktiskt är obesegrade i fem raka omgångar. Faktum är att Real Betis spelat oavgjort vid fyra raka tillfällen här i La Liga, man har uppenbarligen haft problem med att vinna matcher och då har man trots allt ställts mot krisklubben Valencia, men även Elche på hemmaplan.

Dessutom, Fekir fick syna det röda kortet mot Bilbao efter en vansinnestackling i den senaste ligaomgången, det innebär att han missar lördagens möte och bara den detaljen gör givetvis uppgiften lättare för Real Madrid.

Real Madrid (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – blir vårt speltips från Madrid. Spelet betalar fina 2.13 gånger degen och förtjänar en slant. Oddset finner ni hos spelbolaget SpeedyBet!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

99 free spins hos Paf – utan omsättningskrav

Paf ger alla nya kunder 99 free spins helt utan några omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.13
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: