speltips tipsmedoss kamil

Speltips Real Madrid – Cadiz 19/12: Klasskillnad i Madrid

Real Madrid kliver in i söndagens möte mot Cadiz med ett flertal spelare borta, de löser biffen här hemma ändå.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETHARD!

Twitter Facebook

Covid-19-utbrott i Real Madrid-lägret och ett par andra avbräck har det rapporters om kring i Spanien, inte alls optimalt såklart men är det någon gång man ska ta det här truppläget så är det onekligen nu när bottenlaget Cadiz står för motståndet i Madrid.

Real Madrid har som bekant gått otroligt starkt här på slutet och toppar tabellen åtta poäng före Sevilla, de har radat upp 10(!) raka vinster sett till alla tävlingar och är alltså fortfarande obesegrade sedan förlusten mot Espanyol den 3 oktober. Det är med andra ord en jäkla fart på det här Real Madrid, de ser dessutom bara ut att bli bättre och bättre och det är väl lite så det fungerar när Kroos och Modric, och resten av grabbarna bestämmer sig för att växla upp. Det finns fortsatt så mycket kvalité hos dessa lirare och den sistnämnda, Modric ser dessutom ut att finnas med från start på söndag då han hunnit testas negativ efter ett positivt test i början på veckan.

Annorlunda ser formen minst sagt ut för Cadiz, laget infinner sig under nedflyttningsstrecket och mer exakt på en 18:e plats i tabellen efter 17 spelade omgångar. De har bara plockat ett poäng på de fyra senaste omgångarna i La Liga och står alltså totalt sett på blott två vinster i La Liga den här säsongen. Ett någorlunda väntat utfall dock, det får vi ändå konstatera och vi kan heller inte direkt utgå från att att de ska kunna orsaka problem för de jättar som Real Madrid. På bortaplan. Här är skillnaden stor trots allt, och trots ett par avbräck i Real-lägret så har vi väldigt svårt att se att Cadiz ska kunna åstadkomma något här. Tyvärr!

Los Blancos vinner tryggt

Ancelotti förväntas vila Benzema på söndag och det är helt rätt i och med att fransmannen senast fick starta derbyt mot Atletico Madrid, trots att han inför matchen hade en del smärtor. Mot Cadiz kan en som Jovic ersätta Benz bra, det är vi helt övertygade om och speciellt idag i och med hur bra Jovic ändå sett ut under den senaste perioden. Killen har äntligen vaknat till liv och blir spännande att följa under våren. Vini kommer dock att finnas med, tillsammans med Hazard enligt spansk media och det är väl ändå en hyfsat uppsättning i offensiven mot ett motstånd av Cadiz kaliber. Det bör kunna resultera i en del mål i alla fall.

Så det är ändå en stark elva Ancelotti kommer att kunna forma här på söndag, Kroos och Casemiro förväntas finnas med, likaså Mendy, Militao och Mendy, och vi kommer därför även att investera i Real Madrid på asianmarknaden. En tvåmålsseger bör de kunna lösa här hemma.

Cadiz har, i snitt släppt in mer än två mål per spelad match på resande fot, då har man ännu inte ställts mot Real och med det sagt så klickar vi in Real Madrid (-1 handikapp) till godkända 1.71 gånger degen hos spelbolaget Bethard! 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Hämta hem 100 kronor i freebet

Är du ännu inte kund hos Betsson? Då kan du plocka hem ett freebet till ett värde av 100 kronor.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1.71
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: