speltips_skribent

Speltips Real Betis – Osasuna 1/2: Positiv trend hos hemmalaget

Real Betis har blivit betydligt mer jämna i sina prestationer och är obesegrade i fyra raka omgångar – bör ha en god chans här.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS 888SPORT!

Twitter Facebook

Real Betis och Osasuna sätter punkt för omgång 21 här i La Liga under måndagskvällen, och det här är på alla sätt och vis en drömchans för Pellegrini och hans Real Betis till att på riktigt blanda sig in i slaget om en Europa-plats.

Real Sociedad tappade som bekant två nya poäng under lördagen vilket innebär att Real Betis endast placerar sig fem poäng ifrån sjätteplatsen, med matchen mindre spelad. Besegrar man Osasuna så är man onekligen med.

Därför är också det här mötet av kategorin ett vägskäl för Real Betis. Real Betis har som bekant varit ojämna under ett bra tag och just därför fick även Rubi lämna uppdraget som huvudtränare i somras – en 15:e plats i tabellen var under all kritik med den här truppen.

Det var trots allt längesedan som Betis rustade upp ordentligt på transfersmarknaden, tanken var att Betis skulle ta det där steget då, men dem goda resultaten har uteblivit och ett nytt försök görs nu med Pellegrini vid rodret. En tränare som onekligen känner till ligan, och efter att ha fått en trög start på årets säsong ser han onekligen ut att ha fått fart på det här gänget.

Skyhög potential

William Carvalho, Sergio Canales, Cristian Tello, Nabil Fekir, Borja Iglesias, Juanmi, ja listan är lång av fina fotbollsspelare i den här truppen och addera därtill att Real Betis även har en stor bredd med lirare som Sanabria, Guardado och Moron. Det här är onekligen ett gäng för minst en top 8 placering i La Liga.

Och tittar vi närmre på Real Betis senaste resultat så vågar vi påstå att de äntligen hittat rätt under Pellegrini, i fjol men även under inledningen på 20/21, förlorade Real Betis i princip varannan match, men det har man åtgärdat nu och vi kan alltså konstatera att laget är obesegrade i sju raka matcher sett till alla tävlingar. Insatserna är som sagt betydligt jämnare där Pellegrini främst lyckats sätta en högre lägstanivå. För höjden har alltid funnits där hos detta gäng.

Så räknar vi med alla tävlingar så har Real Betis faktiskt vunnit fem av sina sex senaste matcher, det är med dessa siffror man alltså kliver in i måndagens möte med och då ställs man dessutom mot ett väldigt generöst motstånd i Osasuna. Osasuna vann förvisso senast men det var också deras blott fjärde vinst under säsongen 20/21 – Betis har dubbelt så många.

Osasuna infinner sig dessutom först på en 17:e plats i tabellen och addera därtill att bara ett lag i serien har plockat färre poäng än dem på bortaplan. Vi tycker det hela är väldigt tydligt, det här är onekligen en drömchans för ett formstarkt Real Betis. Tre pinnar ska bara inkasseras här hemma mot ett motstånd av Osasunas kaliber.

Vi klickar därför in den raka ettan och gör detta till godkända 1.90 gånger insatsen hos spelbolaget 888sport. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.90
Bolag: 888sport (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: